Comicul Nae Lăzărescu, grav bolnav. Prietenii se roagă pentru el!


Zvonurile care au apărut în iulie despre problemele de sănătate ale celebrului actor încep să se adeverească. Apropiaţii lui Nae Lăzărescu (71 de ani) se declară îngrjiroraţi de soarta

Zvonurile care au apărut în iulie despre problemele de sănătate ale celebrului actor încep să se adeverească. Apropiaţii lui Nae Lăzărescu (71 de ani) se declară îngrjiroraţi de soarta acestuia.

Apariţiile din ultima perioadă au adus motive de îngrijorare fanilor şi colegilor marelui actor care spun că "se usucă pe picioare, e slăbit şi nu mai are vlagă". Potrivit wowbiz.ro, comicul se confruntă cu probleme grave de sănătate care l-au făcut să frecventeze spitalele în ultimul timp. Dacă Nae Lăzărescu refuză să dezvăluie care este diagnosticul medicului, dând vina pe oboseală pentru perioada grea prin care trece, apropiaţii acestuia susţin că ficatul bolnav este adevărata cauză pentru aspectul slăbit şi bolnăvicios al actorului.

"Şi noi ne facem griji pentru el.

Nae Lăzărescu ştie ce are. Doctorii nu sunt prea optimişti. Săracul... e vai de el. Are probleme cu ficatul... Se usucă pe picioare, e slăbit, nu mai are vlagă, e palid, nu mai are putere... El nu vrea ca lumea să afle de ce suferă, şi familia ţine diagnosticul secret... E dureros, vă daţi seama. El nu vorbeşte cu noi despre asta atunci când ne întâlnim la spectacole. Şi parcă nici nu-ţi vine să-l întrebi când îl vezi cum e. Dacă îl întrebi, mai rău îl amărăşti. Face tratament, merge la control, dar sunt slabe şanse să se facă bine. Dumnezeu să-i dea sănătate pentru că e un om bun, un actor iubit. Poate face Dumnezeu o minune şi îşi revine. Face tratament, ţine regim alimentar. Are perioade în care se simte bine, e pe drumul cel bun, şi perioade în care îi e rău. Mai mult, şi spectacolele le-a rărit, nu mai merge oriunde, în ultima perioadă", au declarat surse din anturajul lui Nae Lăzărescu pentru wowbiz.ro.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod