Şapte filme uimitoare despre poveşti de dragoste adevărate

Mereu la prima intalnire

2. Mereu la prima întâlnire


În film: Personajele principale sunt fermecătoarea blonda Lucy Whitmore și un afemeiat pe nume Henry Roth. Henry e sătul de întâlniri cu fete care deja îl plictisesc la a doua întâlnire. De aceea este atras de Lucy, cu care fiecare întâlnire este ca şi prima. Ea suferă de amnezie, ca urmare a unui accident, și uită tot ce se întâmplă în timpul zilei până a doua zi dimineaţa. Henry nu are de gând să renunțe şi înregistrează momentele cheie ale vieții lor pe bandă pentru Lucy.
Ea îşi începe fiecare dimineață urmărind povestea lor.

În viaţa reală: Lucy a fost inspirată de americanca Michelle Philpotts, care suferă de o formă rară de amnezie: după o serie de accidente, timpul și memoria s-au oprit pentru ea, iar de 21 de ani, ea trăieşte în 1994. Soțul ei îi dovedește în fiecare dimineață că sunt căsătoriţi arătându-i fotografii din albumul de familie și înregistrări ale celor mai importante evenimente din viața lor împreună. Diferența față de film este doar că în viața reală cuplu se cunoștea dinainte de accident, iar soțul ei nu trebuie să câștige dragostea soției sale în fiecare zi.
Soțul lui Michelle lipeşte notiţe pe frigider pentru a înregistra evenimentele importante care s-au întâmplat din 1994. În fiecare zi, Michelle trăiește aceeași parte a vieții ei, din nou și din nou.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod