S-a născut cu o boală genetică rară şi toţi se fereau de ea. Acum e fotomodel

Melanie Gaydos are 28 de ani şi suferă din naştere de displasie ectodermală, o maladie genetică rară. Boala nu a împiedicat-o să devină model.
Maladia de care suferă tânăra din Statele Unite împiedică dezvoltarea normală a danturii, unghiilor, cartilagiilor şi a oaselor, astfel că aspectul fizic este dramatic schimbat şi conduce la o izolare socială a bolnavului.

Deşi a fost stigmatizată toată viaţa, Melanie Gaydos a decis că nu va lăsa boala să-i impună vreo limită, iar în urmă cu patru ani a devenit model. Aspectul neobişnuit, aproape extraterestru, pe care mulţi îl pot numi ciudat fără vreo nuanţă peiorativă, a scos-o din anonimat şi a devenit un atu, în contextul în care industria modei promovează tot mai mult look-ul androgin sau neconvenţional.

Melanie Gaydos demonstrează prin aceste fotografii că drumul spre cariera de model nu este deschis doar pentru frumuseţile răpitoare.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • petrișor pe 6 Iun 2017, 12:18
    cripii

    merge odată

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod