Rochia din pepene roşu, noua modă care face senzaţie pe Instagram

Un nou curent amuzant a cucerit reţeaua de socializare: oamenii îşi fac poze cu tot felul de ţinute create din... pepene roşu.
Încă o modă haioasă se extinde pe internet. Din fericire, nu implică atâta suferinţă precum Ice Bucket Challenge şi e foarte simplă şi amuzantă. Dacă ai cont pe Instagram, tot ce îţi trebuie e o felie de pepene roşu, un cuţit şi o postură haioasă.

Hastag-ul #watermelondress reuneşte o mulţime de imagini în care utilizatorii folosesc unghiul potrivit pentru a suprapune o felie triunghiulară de pepene peste corpul lor, producând astfel o amuzantă iluzie optică. Fotograful ţine cu o mână telefonul cu care face poza şi cu cealaltă introduce felia de pepene acolo unde doreşte.
E o distracţie simplă, de vară, care a cucerit deja o mulţime de fani. De la bebeluşi până la bărbaţi şi vedete, toată lumea pare dornică să încerce fustiţa de pepene roşu, notează cotidianul britanic Daily Mail care a publicat o serie de fotografii cu noul curent foto.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod