magicianul

Regele de gheaţă: Povestea magicianului care uimeşte lumea cu talentul său - VIDEO

Soţia lui l-a filmat în timp ce exersa în casă un număr nou de jonglerie, iar imaginile au devenit virale. Acum e chemat să-şi arate talentul în Las Vegas.

Steve Bullen ar fi fost un artist de stradă obişnuit dacă Mirella, soţia lui, nu l-ar fi filmat în timp ce exersa în casa lor din Acomb, în North Yorkshire, Anglia. Ar fi rămas tipul care jonglează în fel şi chip cu bilele pe străzile din oraşul său, pe care îl ştiu toţi localnicii - o glorie locală, o flacăruie scăpărată care a ars doar cât să mistuie un băţ de chibrit.

Imaginile pe care soţia lui Steve le-a postat pe Facebook i-au scos însă talentul la iveală şi astfel toată lumea a aflat de el.

13 milioane de oameni au putut vedea de ce este în stare şi i-au dat like, impresionaţi de imaginaţia şi îndemânarea lui.

Când soţia l-a filmat pentru a-i promova noul show, Steve lucra la noul număr artistic, gândit special pentru această iarnă. Magic Ball Man s-a transformat în Icicle King, cu un costum şi machiaj care imită gheaţa.

"Mulţi cred că imaginile sunt de la un eveniment organizat de vreo firmă sau dintr-un studio! Eram în camera în care exersez, în sufragerie, cu un cearşaf prins pe tavan şi cu nişte luminiţe de Crăciun atârnate de el", a dezvăluit Steve pentru publicaţia locală YorkMix.

"Regele de gheaţă" este un vânzător ambulant de senzaţii şi iluzii plăcute - se pricepe să captiveze atenţia oamenilor, să-i încânte şi să-i ducă pe tărâmul magiei.

În terminologia domeniului în care activează, ceea ce face el se numeşte "jonglerie de contact", adică obiectele pe care le mânuieşte sunt permanent în contact direct cu o parte din corpul său. Îl ajută mult şi costumul de efect realizat de o compania Radioactive Dreams, precum şi machiajul pe care şi-l face singur.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod