Reacția uimitoare a unui bărbat după ce soția sa a născut într-un minut, la intrarea în spital VIDEO

O filmare absolut incredibilă o arată pe o femeie din Marea Britanie care naște chiar la intrarea în maternitate, în mai puțin de un minut.

Jessica Stubbing a intrat în travaliu imediat ce soțul său a lăsat-o în fața spitalului. Aceasta a declarat pentru Good Morning Britain că a simțit că bebelușul urmează să iasă, dar a crezut că poate ajunge până în sala de nașteri.

Dar micuțul era mult prea nerăbdător să iasă pe lume, astfel că Jessica nu a mai putut continua drumul. S-a oprit, și-a dat jos pantalonii și a născut chiar acolo, la intrarea în spital, în fața soțului său, care abia intrase pe ușă, după ce parcase mașina.

Totul a durat mai puțin de un minut.

Soțul femeii pare extrem de șocat și nu-i vine să creadă că soția sa tocmai a născut.

"Am fost la 100 de metri de ea și tot am ratat nașterea", a glumit Tom Stubbing. Soția sa a născut cât timp el a parcat mașina, în mai puțin de 60 de secunde. Tom a declarat că imediat ce a intrat a văzut-o pe Jessica cu bebelușul în brațe. "Jessica spunea: 'Este fetiță, este fetiță! Îmi pare rău, îmi pare rău!'. Se simțea foarte vinovată pentru că am ratat momentul.
Eu eram complet șocat și nu înțelegeam ce s-a întâmplat"
, a declarat Tom Stubbing, potrivit dailymail.co.uk.

Fetița celor doi este perfect sănătoasă și a primit numele Lucy.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
7 August 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod