Raluca Badulescu si Lidia Buble poarta trolere personalizate

Brand ambasador al unui producator important de trolere, Catalin Botezatu a reusit, ca de fiecare data, sa lanseze un nou trend printre persoanele publice.

Troler-ele personalizate au devenit un must have in randul vedetelor autohtone. Toate le poarta cu placere si se mandresc cu ele, se declara fericite ca sunt usor de gasit pe banda din aeroport, nu prea se mai pierd.

Recent Lidia Buble si Raluca Badulescu au intrat in posesia unor valize de acest fel. Lidia a cantat la lansarea vinurilor lui Catalin Botezatu de la Mamaia, si acolo a intrat in posesia cadoului de la el.

"Mi-a placut enorm prestatia Lidiei, e o fata cu mult, mult talent, are niste piese absolut superbe.

Eu nu o auzisem cantand live, dar m-a cucerit, sunt fanul ei", a declarat Catalin Botezatu.

"De aceea am ales sa ii daruiesc acest troler personalizat, in semn deadmiratie pentru ea, pentru talentul ei, l-am nimerit in culoarea rujului ei preferat, ceea ce m-a bucurat si mai tare. Sper sa-i poarte noroc in turnee".  



Raluca l-a primit si ea, la petrecerea "Love & Drink Bote D'Amore" de la Fumetto din Capitala. "Ea e o impatimita de moda, e foarte la curent cu ce e nou in domeniu, cu tot ce apare, si-a conturat un stil al ei inconfundabil si irepetabil, e, din punctul meu de vedere, o fashionista, si o fashionista trebuie sa poarte acest troler in tendinte, obligatoriu".

"Super cadou, foarte onorata si fericita!!!!!Multumesc my king Catalin Botezatu" a scris ea pe contul de Facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod