Radu are un nou proiect: MR.&MS

Facebook Twitter Comenteaza
Radu are un nou proiect: MR.&MS

Radu, fostul component al trupei O-Zone, face eforturi mari pentru a reusi sa lanseze, in luna aprilie, noul sau proiect muzical MR.&MS, in cateva tari concomitent. Pentru acest eveniment, Radu este nevoit sa suporte toate cheltuielile pentru a-si promova cat mai bine produsul.
In afara de sesiunea de fotografii deosebit de costisitoare pe care si-a platit-o singur (pentru ca a dorit sa lucreze cu o echipa pe masura, care i-a inclus pe cei mai buni din domeniu), artistul intentioneaza sa scoata din propriul buzunar cateva zeci de mii de euro si pentru videoclipul primului extras pe single de pe viitorul album. Acesta va fi filmat in luna aprilie, intr-o alta tara decat Romania. 
Radu ne-a confirmat ca el isi sponsorizeaza singur proiectul. Dar pentru ca vrea sa fie un proiect la nivel international, si nu doar o lansare banala, investeste o suma mare de bani in promovarea acestuia, fara nici un regret.  
Lansarea noului single "Love Is Not A Reason To Cry" va  avea loc in renumitul club din Moscova - "Metelitsa", unde vor fi prezente nume mari din industria muzicala din Rusia.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod