Probabil cel mai frumos târg de Crăciun din România: 10 imagini de vis din Sibiu

Unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din ţară, cel de la Sibiu, s-a deschis în prezenţa a 10.000 de oameni.
Traditionalul Târg de Crăciun din Sibiu si-a deschis porțile, miercuri, 12 decembrie. În Piaţa Mare, imagini cu o iarnă de basm sunt proiectate pe clădiri, o zonă este ocupată de patinoar, iar căsuţele au fost amplasate în aşa fel încât să formeze numărul 100.

Potrivit organizatorului târgului, Andrei Drăgan, citat de Mediafax, ediţia din acest an este specială şi va marca faptul că România va deţine preşedinţia Comisiei Europene a Uniunii Europene, astfel că pe o parte din zidurile clădirilor din Piaţa Mare se proiectează urări de sărbători fericite în majoritatea limbilor din lume.

De asemenea, pe alte clădiri apar proiectate imagini care ilustrează o lume de basm, cu ninsoare şi brazi împodobiţi.

O altă zonă centrală este ocupată de un patinoar în aer liber, care va rămâne deschis pe întreaga perioadă a Târgului de Crăciun.

Organizatorii au amenajat şi un tren turistic care trece prin Strada Cetăţii, apoi pe artera pietonală Nicolae Bălcescu şi se întoarce în Piaţa Mare.

O altă noutate constă în modul în care au fost amplasate căsuţele.
"Cei care au venit anul trecut în special, când am ajuns la un număr destul de mare, de 100 de standuri, s-a putut vedea că se încurcau în vizite. Până atunci, încercasem să încurcăm un pic vizitatorii, ca să petreacă mai mult timp aici, dar deja când am depăşit 100 de standuri a devenit mult mai complicat. Acum sunt 110 standuri, dar le-am organizat foarte bine. Sunt nişte linii drepte, care permit oricui să viziteze standurile la rând. Seara, mai ales, era greu să faci cumpărăturile pe care ţi le doreai.
Mai e un joc organizatoric. Din aer, se vede că aceste căsuţe formează cifra 100, un joc de a face o legătură cu Anul Centenarului"
, a declarat organizatorul evenimentului.

Ediţia din acest an a Târgului de Crăciun se încheie în 3 ianuarie 2019.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod