Prinţul Hussein al Iordaniei, noul star de pe Instagram

Prinţul Harry are concurenţă. Un nou star princiar se remarcă pe Instagram: Prinţul Hussein al Iordaniei arată bine şi postează imagini spectaculoase.

Al Hussein bin Abdullah II, cunoscut ca Prinţul Hussein, a devenit foarte popular pe Instagram: are 798.000 de fani care-i admiră fotografiile cu el pe motocicletă şi în uniformă, la exerciţiile miliare, precum şi selfie-urile pe care le face în deşert.

Tânăr şi chipeş, la doar 22 de ani este un tip atractiv pentru femei, care nu se sfiesc să-l roage să se căsătorească cu ele. Hussein nu este, însă, vreun piţiponc de bani-gata, care n-are în cap decât maşini, femei şi selfie-uri.



Născut pe 28 iunie 1994, este fiul cel mare al reginei Rania şi a Regelui Abdullah al Iordaniei şi a fost numit prinț moștenitor printr-un decret regal publicat la 2 iulie 2009. Este absolvent al Universităţii Georgetown, unde a studiat istorie internaţională, e locotenent în armata iordaniană, iar anul trecut a devenit cea mai tânără persoană care a ţinut o conferinţă la Consiliul de Securitate al Naţiunilor Unite, când a prezidat o dezbatere despre rolul tinerilor în combaterea extremismului, relatează Daily Mail.
Secretarul general al ONU, Ban Ki Moon, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui: "Nu are încă 21 de ani, dar e deja un lider al secolului XXI."

Cu toate acestea, oamenii îl ştiu mai mult de pe internet şi nu calităţile lui de lider l-au adus în atenţia femeilor, ci pozele pe care le face în timpul liber, în care apare ca un tânăr cu preocupări obişnuite pentru vârsta sa şi în care arată foarte bine, de-ţi vine să zici că e un star, nu un prinţ.
O imagine recentă în care apare cu motocicleta a primit o mulţime de comentarii în care femeile îi mărturisesc că îl adoră.
"Te iubesc. Te rog, însoară-te cu mine", i-a scris o utilizatoare a reţelei de socializare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Septembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod