prinţul George

Prinţul George a împlinit 3 ani. Cele mai frumoase poze cu fiul lui Kate Middleton

Familia regală a difuzat câteva imagini cu micul prinţ George, care a împlinit vineri 3 ani.

În fotografiile date publicităţii de Palatul Kensington, prinţul George apare în picioarele goale, într-o ţinută casual, cu pantaloni scurţi şi tricou, în timp ce se joacă la reşedinţa de la ţară a familiei sale, Anmer Hall.

Într-una dintre imagini, băieţelul se dă într-un leagăn simplu, din lemn, pe care sunt înscrise numele părinţilor săi, William şi Catherine. Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, acesta a fost primit ca dar la nunta lor.

George

O altă imagine îl arată pe adorabilul George alergând prin grădină, îmbrăcat cu un pulover de 29,40 de lire sterline de la Pepa & Co - un brad preferat al mamei sale.

George

"Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt încântaţi să împărtăşească patru fotografii ale Prinţului George, pentru a marca astăzi a treia lui aniversare. Ducele şi Ducesa sperră că oamenii se vor bucura să vadă aceste noi fotografii şi doresc să mulţumească tuturor pentru mesajele minunate pe care le-au primit de ziua prinţului George", se arată într-un comunicat remis presei de Palatul Kensington.

Imaginile au fost realizate de fotograful profesionist Matt Porteous. "Am avut ocazia fericită de a face aceste poze prinţului George.

A fost o atmosferă foarte relaxată şi plăcută. Sunt onorat că au decis să distribuie public aceste imagini", a declarat el.

prin? George

De ziua lui, Prinţul George a participat la o petrecere organizată la reşedinţa din Norfolk, Anmer Hall, la care au venit şi buncii din partea mamei, Michael şi Carole Middleton, precum şi mai mulţi prieteni de familie.

Prinţul George de Cambridge (George Alexander Louis) s-a născut pe 22 iulie 2013, în Londra şi este treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic.

Sora lui, Prinţesa Charlotte de Cambridge (Charlotte Elizabeth Diana), s-a născut pe 2 mai 2015 în Londra.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marco pe 3 Apr 2017, 13:11
    fara

    Cam grasut ptr varsta lui....dar, de ce "fiul lui Kate Middleton" nu a lui William sau si Kate si William? Ziaristi de doi lei.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod