"Prinţesa" uitată: Fiica ilegitimă de care a fugit Albert de Monaco

Jazmin Grimaldi a vorbit pentru prima oară despre legătura cu bunica sa, Grace Kelly, şi despre relaţia dificilă cu tatăl ei, suveranul Principatului Monaco.

Viaţa amoroasă a Prinţului Albert, presărată cu aventuri picante, are un preţ usturător. Fiul lui Rainier al III-lea de Monaco și al soției acestuia, Grace Kelly, are patru copii. Doi dintre ei sunt din afara căsniciei: Jazmin Grace, în vârstă de 29 de ani, a cărei mamă este o fostă ospătăriţă americană, şi Alexandre, în vârstă de 18 ani, născut în urma unei relaţii clandestine de şase ani cu Nicole Coste, o fostă însoţitoare de zbor din Franţa de origine togoleză, nu vor putea să-i succeadă la tron.

Căsătorit din iulie 2011 cu fosta campioană la nataţie sud-africană Charlene Wittstock, în vârstă de 43 de ani, suveranul monegasc, în vârstă de 63 de ani, are cu aceasta doi copii, gemenii Gabriella Thérèse Marie şi Jacques Honoré Rainier, născuţi pe 10 decembrie 2014.



Albert de Monaco n-a vrut să recunoască nici în ruptul capului că are doi copii ilegitimi. A făcut-o abia în 2005, după ce testele ADN l-au forţat să accepte situaţia, iar atunci a anunţat că fiul său ilegitim nu va moşteni tronul. În mărinimia sa, prinţul a menţionat că îl va sprijini financiar pe Alexander.

Cu fiica sa e o altă poveste, mai complicată şi pe alocuri nedemnă pentru o figură princiară. După mai mulţi ani de tăcere, Jazmin Grace Grimaldi a decis să vorbească despre ea şi despre tatăl ei care timp de 11 ani a refuzat să o recunoască. "Este primul meu interviu, e prima oară când vorbesc public. Sunt pregătită să ies în faţă şi să-mi spun povestea", a declarat ea pentru revista Harper's Bazaar.

Rodul unei aventuri a Prinţului Albert al II-lea cu chelneriţa californiană Tamara Rotolo, Jazmin a pendulat tot timpul între rolul ei în cadrul familiei regale monegasce şi viaţa sa adevărată.
Era doar un copil când mama sa se lupta în tribunal pentru ca tatăl ei să o recunoască. Că-i place sau nu lui Albert, tânăra actriţă şi cântăreaţă americană are "sânge albastru" şi este nepoata legendarei actriţe hollywoodiene Grace Kelly, o emblemă a modei, devenită soţia Prinţului Ranier.

Legătura dintre cele două este foarte vizibilă: Jazmin a moştenit aspectul fizic şi strălucirea regală a bunicii sale. Chiar dacă nu a avut şansa de a o prinde în viaţă, a simţit cât de multe o leagă de fosta vedetă de la Hollywood urmărind-o în "High Society", musicalul din 1956 în care Grace Kelly a jucat împreună cu Frank Sinatra şi Bing Crosby. "A fost prima oară când am simţit că avem o legătură.
Sunt pasionată de actorie, de muzică şi de dans. Am văzut toate astea la ea în acest film. A fost un moment în care mi s-a făcut pielea ca de găină"
, a mărturisit ea.

Jazmin trăieşte la New York, unde urmează cursurile Universităţii Fordham şi încearcă să-şi dezvolte o carieră de cântăreaţă şi de actriţă. Descrisă de Daily Mail ca o muziciană versată, ea a cântat la început într-o trupă de prietene, apoi şi-a lansat activitatea solo cu un show în stil cabaret, "Fall in Love With Jaz", susţinut în februarie la Manhattan's Duplex Theatre.

Dar ea este şi o vizitatoare obişnuită a palatului princiar din Monaco, fortăreaţa cu 235 de încăperi de pe Riviera franceză. Aici, fotograful Michael Avedon, al cărui bunic, Richard, a pozat-o pe Grace Kelly, a fotografiat-o pe Jazmin pentru articolul din Harper's Bazaar, în ţinute care îi pun în valoare şarmul hollywoodian.
Într-una dintre imagini, ea apare într-o rochie de mireasă semnată de Vera Wang, care costă 5.700 de dolari. Într-o altă fotografie, întinsă pe o sofa, Jazmin poartă o rochie aurie creată de Michael Kors (3.795 de dolari). Fiica Prinţului Albert al II-lea a pozat şi pe o statuie, într-o rochie albă Ralph Lauren (12.000 de dolari).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod