Prinţesa Charlotte, în prima zi de grădiniţă: Imaginile cu cea mai iubită fetiţă

Fiica ducilor de Cambridge a început grădiniţa. Palatul Kensington a postat marţi câteva fotografii cu micuţa Charlotte, care împlineşte 3 ani în luna mai.
Imaginile au fost făcute de mama ei, Ducesa de Cambridge, pe scările Palatului Kensington, chiar înainte ca mica prinţesă să plece spre Willcocks Nursery School. Charlotte a pozat pe scările reşedinţei, aşezată pe treptele de la intrare şi în picioare. Îmbrăcată cu un paltonaş roşu, în valoare de 135 de euro, realizat de Amaia Kids, şi cu o eşarfă roz la gât, Charlotte purta în spate un rucsac Cath Kidston pony.

Imaginile confirmă nu doar că mica prinţesă este foarte fotogenică, ci şi  că mama sa mânuieşte bine camera foto.
Anul trecut, Ducesa a devenit membră a Societăţii Regale a Fotografiei, care i-a recunoscut talentul şi entuziasmul, scrie Daily Mail. În 2015, ea a realizat şi primele fotografii oficiale ale fiicei sale nou-născute.
Kate Middleton a mai făcut şi alte imagini care marchează borne importante din viaţa familiei sale, inclusiv cele din prima zi de şcoală a fiului ei, prinţul Geroge, şi de la prima aniversare a lui Charlotte.

Înainte de a-şi începe activitatea în această grădiniţă, Charlotte a fost invitată împreună cu părinţii pentru o scurtă întrevedere de acomodare, ocazie cu care a cunoscut locul şi s-a jucat cu ceilalţi copii, relatează cotidianul menţionat.

În ghidul pe care îl pune la dispoziţia clienţilor, grădiniţa le recomandă părinţilor să aducă o jucărie sau o fotografie de acasă, iar la domiciliu să aibă o imagine a educatoarei, pentru a înlesni procesul de adaptare al copiilor la noul mediu.

Potrivit Daily Mail, taxele percepute de această instituţie sunt de 10.400 de euro pe an pentru programul de dimineaţă şi de 6.125 de euro pentru cel de după-amiază.
Surse din Palatul Kensington au anunţat doar că Charlotte va urma un program full-time, fără a preciza dacă este vorba de cel de dimineaţă sau de amiază ori de ambele. Prinţesa va avea aici activităţi precum poezie, muzică şi olărie.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod