Primul trailer pentru „Fifty Shades Freed“: Acţiune şi scene fierbinţi

Ultimul film al trilogiei erotice „Fifty Shades“ oferă multe momente picate, printre care o nuntă superbă, o lună de miere de vis şi scene provocatoare de sex.

Lucrurile devin serioase în „Fifty Shades Freed“. Primul teaser al noului film dezvăluie dezvăluie căsătoria celor doi protagonişti Anastasia Steele (nterpretată de Dakota Johnson) şi Christian Grey (Jamie Dornan), luna de miere de vis pe care aceştia o petrec şi modul în care viaţa lor se schimbă atunci când au de-a face cu o veche cunoştinţă.

Teaser-ul video cuprinde momente din luna de miere de vis intercalate cu scene fierbinţi de sex, dar acţiunea trece într-un registru dramatic când Anastasia trage cu arma, iar fostul său şef o atacă cu cuţitul.

Ca şi predecesorul „Fifty Shades Darker“, noul film al francizei va fi lansat în cinematografe pe 9 februarie anul viitor, prefaţând Ziua Îndrăgostiţilor, anunţă cotidianul britanic Daily Mail.

 

Studiourile Universal au lansat şi posterul oficial, în care Ana apare în rochie de mireasă, alături de cuvintele: "Doamna Grey vă poate primi acum".

În 2016, primul film al seriei bazate pe romanul scriitoarei E.L. James a fost desemnat filmul cu cel mai slab scenariu, iar actorii principali din film, Jamie Dornan și Dakota Johnson, au obținut premiile Zmeura de Aur pentru cel mai slab actor în rol principal și cea mai slabă actriță în rol principal, respectiv cel mai slab duo.

Pe de altă parte, trailerul filmului "Fifty Shades Darker", continuarea peliculei "Fifty Shades of Grey", a bătut recordul cu 114 de milioane de vizualizări în 24 de ore pe Youtube, Facebook şi Instagram.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod