antifurt

Primul antifurt care blochează telefonul în buzunar - VIDEO

Acum există o soluţie ingenioasă care împiedică efectiv hoţul să-ţi sustragă telefonul din buzunar. Iată cum funcţionează!

Cu toate soluţiile tehnologice de blocare şi de urmărire a telefoanelor mobile, furturile de astfel de device-uri nu au încetat. Hoţii continuă să stea cu ochii pe telefoanele noastre, iar atunci când le obţin, le valorifică prin reţele ascunse, aparatele fiind deblocate şi resoftate pentru a fi revândute pe piaţa neagră. Odată furat, sunt şanse mici să-ţi mai recuperezi telefonul.

Exact asta s-a întâmplat cu câţiva ani în urmă, când un tânăr se plimba liniştit pe străzile oraşului suedez Goteborg: trei indivizi s-au apropiat repede de el.

Iniţial, nu i s-a părut ceva suspect, dar când unul dintre cei trei tipi a încercat să-i distragă atenţia, şi-a dat seama că ceva nu-i în regulă. Pe urmă s-a gândit că un alt individ din grup i-o fi furat telefonul din buzunar, deşi nici n-a simţit când s-ar fi putut întâmpla asta.

Din păcate, aşa era: rămăsese fără telefon. Tocmai i se făcuse "trucul cu dansul", o metodă prin care hoţii se mişcă în jurul victimei şi o ameţesc puţin pentru a-i înşela atenţia, apoi operează rapid şi fără indicii.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod