antifurt

Primul antifurt care blochează telefonul în buzunar - VIDEO

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
Acum există o soluţie ingenioasă care împiedică efectiv hoţul să-ţi sustragă telefonul din buzunar. Iată cum funcţionează!

Cu toate soluţiile tehnologice de blocare şi de urmărire a telefoanelor mobile, furturile de astfel de device-uri nu au încetat. Hoţii continuă să stea cu ochii pe telefoanele noastre, iar atunci când le obţin, le valorifică prin reţele ascunse, aparatele fiind deblocate şi resoftate pentru a fi revândute pe piaţa neagră.

Odată furat, sunt şanse mici să-ţi mai recuperezi telefonul.

Exact asta s-a întâmplat cu câţiva ani în urmă, când un tânăr se plimba liniştit pe străzile oraşului suedez Goteborg: trei indivizi s-au apropiat repede de el.
Iniţial, nu i s-a părut ceva suspect, dar când unul dintre cei trei tipi a încercat să-i distragă atenţia, şi-a dat seama că ceva nu-i în regulă.
Pe urmă s-a gândit că un alt individ din grup i-o fi furat telefonul din buzunar, deşi nici n-a simţit când s-ar fi putut întâmpla asta.

Din păcate, aşa era: rămăsese fără telefon.
Tocmai i se făcuse "trucul cu dansul", o metodă prin care hoţii se mişcă în jurul victimei şi o ameţesc puţin pentru a-i înşela atenţia, apoi operează rapid şi fără indicii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod