Prima imagine care apare când cauţi pe Google numele unei capitale. Cum e prezentat Bucureştiul

Greu de spus care e cea mai reprezentativă imagine pentru o capitală. Iată cum răspunde Google când cauţi numele unui oraş în baza sa foto.
Când cauţi un loc pe Google, motorul de căutare trebuie să determine ce fotografie să afişeze în fruntea listei rezultatelor, astfel că alege o imagine pe care o consideră reprezentativă pentru locul respectiv. Aşadar, ce imagine afişează Google pentru cele mai cunoscute oraşe din lume?

Site-ul Bored Panda a făcut o căutare pentru toate capitalele lumii şi a aflat ce imagine afişează Google pentru fiecare, inclusiv pentru Bucureşti. Potrivit ONU, sunt 195 în total.

Rezultatele pot să difere pentru fiecare utilizator în parte, dar pentru a face o listă cât mai obiectivă, cei de la Bored Panda au folosit un browser Chrome setat în modul Incognito, iar căutările au fost efectuate în ordinea "Oraş, Ţară" pe google.co.uk.
Iată 30 de imagini afişate de Google când cauţi numele unor capitale, printre care şi Bucureşti.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod