Premieră în muzica românească: Andra lansează o piesă în colaborare cu Enrique Iglesias

Andra, Descemer Bueno, Enrique Iglesias și El Micha prezintă una dintre cele mai de succes colaborări din muzica românească a acestui an.
Este prima dată când cântărețul în vârstă de 43 de ani, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști latino, ale cărui piese au miliarde de vizualizări pe Youtube, colaborează cu un artist din sud-estul Europei.
 
Enrique Iglesias a fost impresionat de vocea puternică a Andrei și a ales-o pe îndrăgita artistă de la noi să cânte alături de el versiunea în limba română și limba spaniolă a piesei „Nos fuimos lejos".

"Îi admir pe Enrique Iglesias și Descemer Bueno, sunt artiști foarte talentați și mă simt onorată că, din atât de multe posibilități, eu am fost alegerea lor.
Piesa "Nos Fuimos Lejos" este exact pe sufletul meu: o împletire de gânduri și acorduri antrenante despre dragoste și viața trăită cu pasiune“
, a mărturisit Andra.


 
Descemer Bueno, coleg și bun prieten al celebrului Enrique Iglesias, alături de care a lansat marile hituri „Bailando“ și „Subeme la radio“, este unul dintre cei mai talentați compozitori latino ai momentului, cu 12 piese pe locul 1 în topul Latin Billboard, iar din acest an, cântărețul este jurat la Premiile Latin Grammy.
Producătorul a mai colaborat cu Ricky Martin, Gilberto Santa Rosa, Estopa, Samo (Camila), Thalía, Melendi, Pitbull, Wisin & Yandel.


 
Andra mai are în plan și alte surprize alături de Descemer Bueno, așa că proiectele frumoase sunt de abia la început! El a vizitat România anul trecut, în septembrie, ca invitat al artistei, iar Andra a scris atunci foarte entuziasmată pe pagina ei de Facebook: „Suntem în studio cu Descemer Bueno, care a cântat și a compus pentru Enrique Iglesias!“.



Hitul „Nos Fuimos Lejos“ este o piesă latino antrenantă, inspirată de o declarație de dragoste, care a fost lansată în primăvara acestui an.
Videoclipul oficial a fost regizat de Pedro Vasquez și a înregistrat deja peste 43 de milioane de vizualizări pe YouTube.
 
23 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod