Poze de nuntă făcute de ruşi: Doar ei sunt în stare de aşa ceva!

Nunţile ruşilor sunt diferite de cele din alte ţări şi nu-i greu de observat de ce; atracţia lor pentru kitsch este proverbială.
În timp ce fotografia de nuntă tinde să devină o artă în sine, necesitând cunoştinţe tot mai sofisticate şi foarte mult talent, ruşii nu-şi bat capul când vor să surprindă cele mai frumoase momente de la asemenea evenimente fericite - doar pentru asta s-a inventat Photoshop! Numai că nici programul de editare computerizată a imaginilor nu poate face minuni când este mânuit de ruşi.

Un lucru este sigur: nu există poze de nuntă mai hilare ca ale ruşilor! Pline de umor involuntar, acestea redau perfect aplecarea către kitsch şi către tot ce înseamnă ieftin ale oamenilor obişnuiţi din ţara estică.
Pentru ei, limita dintre distracţie şi ridicol este întotdeauna nesigură, altfel n-ar fi posibile asemenea secvenţe comice care fac înconjurul lumii.

Cotidianul britanic Daily Mail a publicat o serie de fotografii de nuntă care demonstrează că nici cu Photoshop nu se mai poate îndrepta ceea ce fac ruşii.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod