Povestea emoţionantă a unei fetiţe: Născută cu o anomalie, abandonată de părinţii adoptivi şi păstrată de mama ei

Abigail Lynn s-a născut cu un sindrom rar, care i-a afectat dezvoltarea normală a chipului. După ce părinţii adoptivi au abandonat-o, mama ei a luat-o înapoi, pentru că nu mai putea trăi fără ea.

Abigail Lynn e o fiinţă plăpândă şi are nevoie de mare ajutor. La doar cinci luni, ea ar fi trebuit să crească acum în casa părinţilor săi adoptivi din statul american Georgia. Dar ceea ce părea un început cu stângul în viaţă s-a dovedit un pas spre un viitor promiţător.

Fetiţa s-a născut cu o afecţiune foarte rară, sindromul Treacher Collins, pe 11 ianuarie anul acesta. Din cauza tulburării genetice care constă în nedezvoltarea unor structuri ale feţei, mama adoptivă a abandonat-o când a văzut-o, susţinând că nu este copilul pe care şi-l dorea. Dar aici vine partea frumoasă a acestei poveşti emoţionante, publicată de cotidianul britanic Daily Mail.

Mama naturală a fetiţei a decis atunci să o păstreze. Pur şi simplu atunci şi-a dat seama că nu-şi poate imaginea viaţa fără ea.

"Cea mai mare parte a anului trecut am fost gravidă şi plănuiam s-o dau pe Abigail spre adopţie. Spre surpriza noastră, s-a născut cu sindromul Treacher Collins, care n-a fost depistat la amniocenteză sau la ultrasunete", a explicat femeia pentru platforma online GoFundMe, o pagină de internet creată pentru a o ajuta să primească contribuţii în scopul creşterii copilului.

"S-a născut pe 11 ianuarie 2016, iar mama adoptivă a lăsat-o în spital plângând şi spunând că e atât de diformă şi că nu mai vrea să audă de ea vreodată.

Atunci am realizat că este menită să fie a mea", a mărturisit ea.

Iniţial, doamna Fisher a decis să o dea pe Abigail spre adopţie pentru că mai are o fată, Debra, în vârstă de 18 ani, şi, fiind singură, simţea că se află într-o situaţie precară, ce nu-i permite să mai crească un copil. Femeia în vârstă de 36 de ani s-a gândit că decât să crească chinuită şi fără tată, mai bine să aibă doi părinţi care s-o iubească şi să-i ofere condiţii mai bune. Dar nimeni nu ştia că Abigail va veni pe lume cu o afecţiune care i-a malformat chipul. În această situaţie, cu obrajii, pomeţii şi fălcile nedezvoltate, fetiţa avea şanse minime să fie preluată de cineva, ceea ce s-a şi întâmplat.


Deşi boala nu o va împiedica să ducă o viaţă normală, aspectul fetiţei a fost un şoc prea mare pentru părinţii ei adoptivi. Agenţia care se ocupa de adopţie s-a declarat depăşită de reacţia cuplului care aplicase pentru formalităţi, relatează Daily Mail.

Conştientă că nu are o situaţie financiară bună, mama se simte împăcată cu sine şi mai motivată să o păstreze pe Abigail. Ele au pozat pentru o fotografă din Florida, Oksana Peery, iar imaginile redau legătura puternică dintre mamă şi copil.

"Nu eram pe deplin pregătită pentru ea, dar acum nu-mi mai văd viaţa fără una dintre cele două fiice ale mele.
Vreau să transmit mulţumiri tuturor pentru ajutor"
, a mărturisit femeia pe GoFundMe.

Platforma online găzduieşte povestea emoţionantă a acestei mame şi a fetiţei sale. Cei care doresc să le ajute pot face o donaţie aici.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod