foto

Poţi să vezi personajul ascuns din această ilustraţie? Doar 1% din oameni reuşesc!

O ilustraţie veche ascunde un personaj greu de depistat la prima vedere. Tu poţi să-l observi?

Pe internet apar tot mai multe imagini care îţi pun încercare capacitatea de concentrare şi abilităţile de observaţie. Este şi cazul unei ilustraţii vechi, publicată de Playbuzz. Potrivit acestui site, doar 1% din oameni reuşesc să identifice personajul ascuns din această ilustraţie.

Aşadar, vedem un bărbat care ţinteşte înaintea unui duel, în timp ce mai mulţi oameni privesc de pe margine. Dar unde este adversarul pe care trăgătorul vrea să îl împuşte?

Acesta este bine ascuns, mascat de liniile negre şi de tonul în sepia al imaginii. Poţi să-l descoperi fără ajutor?  

Dacă nu reuşeşti, răspunsul se află în pagina a doua.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • RyanGeorge pe 27 Ian 2017, 17:46
    mda :)))

    Doar 1% ? Poate cei cu vederea scazuta , din prima mi-a sarit in ochi :))))

    2
    0

  • Barbu Gheorghe pe 27 Ian 2017, 15:58
    Personajul ascuns

    Intre cei doi copaci, stand jos

    1
    2

  • Eugen pe 27 Ian 2017, 15:47
    L-am vazut!

    ...dupa 1 minut de analiza.

    1
    0

  • Biologu de duzina pe 27 Ian 2017, 15:35
    Cucuvea sau Bufnita?

    De fapt, draga Diana, cucuveaua este o bufnita (,,Athene noctua’’ din familia ,,Strigidae’’). Deci cucuveaua ESTE bufnita, dar bufnita nu cucuveaua :)). Datorita fizionomiei pe care o prezinta din pacate nu este cucuvea cum ai spus tu ci este de fapt o bufnita din familia Tytonidae(nu o pot identifica la nivel de specie din cauza rezolutiei proaste a imaginii).

    1
    0

  • Diana-Florina Turcanu pe 27 Ian 2017, 11:07
    Raspuns

    Eu n-am vazut decat cucuveaua din pom. Personajele dintre pomi le-am vazut din greseala abia cand am dat pe 3, sa vad ce mai este. Daca ar fi sa interpretez, as gasi urmatoarele variante: 1) ori personajele ucid cucuvele, dar ucid si oameni prin spanzurare (si impuscare), 2) ori personajele ucid oameni considerati de Sfarma-Piatra cucuvele si nu bufnite. Se stie ca o bufnita NU ajunge cucuvea si o cucuvea NU ajunge bufnita. Arata si se comporta diferit: cucuveaua vaneaza mai mult ziua si mananca: lilieci, tantari, soareci, soparle, iar bufnita vaneaza mai mult noaptea si ziua, in unele situatii si prefera ca fel de mancare iepurele, plus celelalte de la cucuvea. concluzie: Cucuvelele nu prea mananca iepuri, bufnitele, insa, da si-i considera pe bietii iepuri niste ,,delicatese culinare". In plus, cucuvelele intorc capul la 180 grade sau chiar o rotatie completa, dar bufnitele nu prea fac acest lucru decat cu sfortari extraordinare, adica NU il fac. Si mai sunt diferente de penaj: cucuveaua poate fi si alba, bufnita poate fi alba decat prin experimente esuate, dar NU este niciodata alba.

    3
    2

  • Pop Dumitru pe 27 Ian 2017, 09:47
    Recunosti adversarul din duel?

    Intre cei doi arbori din fotografie(imbracat in alb0sau conturul negru,fondul alb!

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod