Poți să vezi unde se ascund aceste animale? Încearcă să le găseşti!

Unele specii au o capacitate de a se camufla incredibilă şi este aproape imposibil să le observi în habitatul lor natural. Încearcă să le descoperi în aceste imagini!

Crezi că ai un spirit de observaţie foarte bun? Încearcă să-l testezi, pentru că în situaţii extreme îţi poate salva viaţa. Fă un exerciţiu de imaginaţie şi încearcă să te gândeşti ce abilităţi ţi-ar fi necesare pentru a supravieţui o zi în junglă sau în deşert. Ameninţările care te pândesc la tot pasul îţi pot veni de hac dacă nu reuşeşti să le descoperi la timp, pentru că oricât de bine antrenat şi de rezistent ai fi, este vital să poţi observa rapid orice detaliu şi să iei rapid decizii.

Cel mai simplu test pe care poţi să-l faci este să încerci să descoperi unde se ascund animalele din imagini publicate de Bright Side.

Dacă reuşeşti să le identifici în mai mult de jumătate din cazuri, felicitări! Înseamnă că ai şanse bune să te descurci pe cont propriu în mijlocul naturii, chiar dacă realitatea se dovedeşte întotdeauna mai complicată decât orice aşteptări.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod