Poliţia face angajări: Noii recruţi sunt vedete pe internet

Când poliţia primeşte noi recruţi, aceştia sunt imediat luaţi în primire şi băgaţi la instruire. De data aceasta, însă, noii recruţi au primit direct statutul de vedete.
Lucky Star, Schumann, Feida, Brother, AJ şi Full Moon sunt pe cale de a deveni cei mai noi membri ai brigăzilor K-9 din cadrul poliţiei taiwaneze. Aceşti căţeluşi adorabili şi total inofensivi vor începe în curând antrenamentele, iar dacă trec examenele, îşi vor prelua posturile în cadrul unităţilor K-9 Anti Explozivi şi Antidrog din Taipei.

Chiar dacă sunt foarte mici, puii au meseria de poliţist în sânge, relatează agenţia de presă taiwaneză NPA. "Mama lor, Yellow, este câine-poliţist într-o brigadă K-9...
departament care se ocupă de depistarea bombelor şi a drogurilor. Sperăm că în viitor puii vor fi la fel de buni ca mama lor, că vor trece cu bine peste antrenamente şi vor intra în forţele de poliţie"
, a declarat pentru Mashable un purtător de cuvânt al poliţiei taiwaneze. Tatăl simpaticilor labradori, Leader, este şi el un câine-poliţist.

Deocamdată, puii de numai o lună au început cu dreptul pregătirile - dorm pe rupte şi mănâncă într-una, pentru a creşte şi a putea apăra ţara de răufăcători.
"Uneori, Lucky Star adoarme în timp ce mănâncă, apoi el se trezeşte brusc şi continuă să mănânce, ca şi cum nu s-a întâmplat nimic. Cum să nu iubeşti aşa ceva?", a spus  căpitanul Pan din cadrul poliţiei taiwaneze.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod