Oana Zăvoranu revine spectaculos, iar Daniela Crudu este provocatoare la plajă

Oana Zăvoranu nu poate să stea într-un con de umbră prea mult timp. Fie că apare cu scandaluri din viaţa personală sau din cea profesională, Zăvoranca ne surprinde de fiecare dată. După

Oana Zăvoranu nu poate să stea într-un con de umbră prea mult timp. Fie că apare cu scandaluri din viaţa personală sau din cea profesională, Zăvoranca ne surprinde de fiecare dată.

După ce Oana Zăvoranu a declarat, cu ceva timp în urmă, că va avea o colaborare cu trustul Intact, acestea păreau doar vorbe în vânt. Surse din acest trust au declarat, pentru Libertatea, că fosta soţie a lui Pepe ar putea face parte din producţia lui Dan Capatos, "Un show păcătos". După o lungă absenţă din televiziune, se pare că, Zăvoranca are noroc cu plecarea lui Stoian din emisiune.

Firea ei vulcanică promite mari creşteri ale audienţei dacă acest zvon se confirmă.

Daniela Crudu a mers zilele trecute la o piscină din Capitală, unde a făcut ravagii în rândul admiratorilor. Conştientă de calităţile sale fizice, Cruduţa şi-a luat un constum de baie minuscul care îi pune trupul în valoare. Chiar dacă asistena se purta cu naturaleţe, câteva aplecări sau ieşiri din piscină i-a înnebunit pe privitori.

Simona Traşcă,  zisă şi "Pamela de România" a trăit clipe de coşmar miercuri seară, într-un club din capitală.

Însoţită de iubitul ei şi de buna sa prietenă, Sânziana Buruiană, blonda a avut parte de surprize neplăcute. În club, Simona s-a întâlnit cu două prietene de-ale logodnicului său cu care s-a luat la ceartă din gelozie. Se pare că, blonda a fost bătută şi arsă cu ţigara.  După acest incident, Pamela de România a fost transportată de urgenţă la spital, spune stl.ro.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod