Oana Zăvoranu își accesorizează mașina, în timp ce Bianca Drăgușanu a găsit rețeta unei relații perfecte

Nelipsită de pe micile ecrane, Oana Zăvoranu găsește întotdeauna o modalitate de a ieși în evidență. Din prea multă plictiseală sau pentru că își iubește mașina, vedeta și-a decorat

Nelipsită de pe micile ecrane, Oana Zăvoranu găsește întotdeauna o modalitate de a ieși în evidență. Din prea multă plictiseală sau pentru că își iubește mașina, vedeta și-a decorat luxosul autoturism cu gene false.

Fosta soție a lui Pepe a fost surprinsă zilele trecute de reporterii Click, plimbându-se mândră prin Capitală la volanul mașinii sale proaspăt feminizată. Oana Zăvoranu ne uimește de fiecare dată cu aparițiile ei nonconformiste și vrea să arate lumii întregi că are o viață fericită.

Bianca Drăgușanu nu mai vrea să audă de fostul ei iubit, Adrian Cristea, dar spune că știe rețeta unei relații perfecte și a bărbatului perfect.

“În viziunea mea, bărbatul perfect este cel care mă acceptă aşa cum sunt, care mă respectă, care mă susţine, care îmi dă siguranţă şi încredere în mine. Cred că pentru orice femeie, bărbatul ideal este bărbatul responsabil, matur, hotărât şi care ştie ce vrea", a declarat Bianca într-un interviu acordat revistei Pro Tv Magazin. Nici partea financiară nu este de uitat pentru fosta asistentă tv care spune că: “Sunt o femeie independentă, aşadar banii contează. Banii contează pentru oricine, dar banii nu pot salva o relaţie”.

Inna este nelipsită pe Facebook și ne ține la curent tot timpul cu noutățile din viața ei.

Cea mai recentă poză a sa de pe site-ul de socializare, a stârnit controverse. Cântăreața apare cu un look neîngrijit, foarte puțin machiată și extrem de obosită. Această ipostază a declanșat reacții răutacioase în rândul fanilor: “Ce nasoală eşti în poza asta!"sau “Urâtă, urâtă, urâtă!” . În cel mai acid comentariu primit, Inna este sfătuită să nu se mai drogheze.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod