Marina Dina se pozează cu Messi, iar Sânziana Buruiană cu un şarpe

Marina Dina îşi petrece vacanţa de vara în Ibitza. Fosta asistentă frecventează cele mai luxoase localuri, petrece până în zori şi se fotografiază alături de vedete internaţionale, precum

Marina Dina îşi petrece vacanţa de vara în Ibitza. Fosta asistentă frecventează cele mai luxoase localuri, petrece până în zori şi se fotografiază alături de vedete internaţionale, precum Messi.

Marina Dina a ales pentru vara acesta o destinaţie de lux, Ibitza. Vedeta se răsfaţă departe de România , atât pe plajă, cât şi în restaurantele de fiţe din zonă. Şi cum o fată frumoasă ca ea nu poate trece neobservată, se pare că blondina noastră l-a cucerit, măcar şi pentru o seară, pe unul dintre cei mai doriţi bărbaţi, pe Messi.

Şi pentru a înlătura orice dubiu, Marina şi-a postat pe Facebook o poză cu fotbalistul şi o explicaţie pe măsură: "Da, e Messi, la Cipriani, în Ibiza!".

Sânziana Buruiană a plecat în acest weekend, la Mamaia, alături de partenerul ei şi de o prezenţă mai puţin obişnuită, un şarpe. Iar dacă lumea se pozează la mare cu maimuţa, Sânziana a ales să facă poze cu şarpele. Turiştii au fost surprinşi de ciudatul animăluţ de companie, însă când au văzut decolteul generos al stăpânei, au uitat de ciudăţenie.

Andreea Bălan încearcă să-şi ţină relaţia cu Keo cât mai departe de ochii presei.

Artista a dat de înţeles într-un interviu pentru protvmagazin.ro că nu crede în căsătorie şi că relaţia ei se bazează pe încredere şi respect. "Pentru noi actele nu sunt importante şi nu ar schimba nimic între noi. O iubire poate dura o viaţă şi fără acte. Noi suntem ca şi o familie. Poate nu o să mă căsătoresc niciodată sau poate o s-o fac în secret", spunea blondina.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod