Laura Andreşan a luat BAC-ul cu 7,71, iar Vica a lui Piţurcă s-a apucat de modelling

Chiar dacă a trecut ceva timp de când a terminat liceul, Laura Andreşan a reuşit abia în acest an să dea examenul de Bacalaureat. Pornind de la vorba, "mai bine mai târziu, decât
Chiar dacă a trecut ceva timp de când a terminat liceul, Laura Andreşan a reuşit abia în acest an să dea examenul de Bacalaureat.
Pornind de la vorba, "mai bine mai târziu, decât niciodată", fosta divă porno s-a pus cu burta pe carte şi a învăţat pentru "examenul maturităţii". Astfel, ea obţinut nota 8,75 la Istorie, 8,60 la Geografie şi 5,80 la Limba şi Literatura Română, media generală fiind 7,71, potrivit ziarului Click.
Fosta amantă a lui Piţurcă a făcut senzaţie pe litoral.
Vica a debutat ca manechin la 36 de ani, în Crema Summer Club din Mamaia. Fosta balerină s-a urcat pentru prima dată pe podium, alături de căteva modele tinerele, cărora, cu puţin efort, le-ar fi putut fi mamă. "Nu am mai avut aşa emoţii mari de când l-am născut pe fiul meu, Edan", a spus blonda. Vica a reuşit să surprindă publicul cu dezinvoltura sa, lăsând impresia unui manechin cu experienţă, potrivit Cancan.
Raluca Lăzăruţ nu vrea să se mărite. Mai mult, vedeta susţine că nu are nevoie de acte pentru că ea are o relaţie cât "zece căsnicii", cu medicul Tiberiu Irimia.
Între cei doi există dragoste, respect, înţelegere, iar gelozia nu le-a ameninţat niciodată legătura.
"Gelozia e un monstru creat din nesiguranţă, din lipsă de preocupare, din frustrare, din complexe şi sechele sentimentale... noi nu l-am cunoscut până acum. Relaţia noastră face mai mult decât zece căsnicii la un loc", a declarat Raluca Lăzăruţ pentru protvmagazin.ro.
bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod