Bianca Drăguşanu a rămas fără telefon, iar Adelina Pestriţu, fără iubit

Bianca Drăguşanu este foarte supărată pentru că i-a fost furat telefonul. Roşcata nu plânge după aparat, ci după conţinutul acestuia. Se pare că, iubita lui Cristea are ceva compromiţător
Bianca Drăguşanu este foarte supărată pentru că i-a fost furat telefonul. Roşcata nu plânge după aparat, ci după conţinutul acestuia. Se pare că, iubita lui Cristea are ceva compromiţător în acel telefon.

Biancăi Drăguşanu i-a fost furat, în acest week-end, telefonul mobil. Fosta asistentă a lui Capatos a depus o plângere la Poliţie, însă se teme ca nu cumva cel care i-a furat telefonul să facă publice informaţiile din mobil. "Dacă va îndrăzni cineva să facă publice informaţiile din telefonul meu îl voi da în judecată.

Nu se poate aşa ceva. Am chestii importante acolo. Atât ziariştii, cât şi cei care or vinde ce am pe telefon vor avea de suferit. Nu vreau să se publice nimic fără să fiu întrebată. Desigur că acest lucru nu se va întâmpla, dar am spus asta preventiv, pentru a nu lăsa loc de interpretări", a declarat roşcata, pentru ziarul Click.

Adelina Pestriţu este iar singură! Face ce face frumoasa brunetă şi rămâne iar fără un iubit. Se pare că, în urmă cu ceva zile, Adelina şi Răzvan Ispas s-au certat.

Motivul nu-l ştie nimeni, însă cert este faptul că cei doi nu mai formează un cuplu. Cu toate acestea, Răzvan este de părere că această despărţire nu va dura foarte mult şi că ei se vor împăca. "Nu neg asta, într-o relaţie mai sunt şi probleme, unele peste care poţi să treci, alte peste care nu poţi să treci. Ideea este că ne iubim foarte mult şi sper într-un viitor mai frumos împreună. Atâta tot. Ne iubim mult şi asta o să ne facă să fim responsabili pentru noi", a declarat Răzvan Ispas, pentru CANCAN.

Cosmina Păsărin pare să-şi fi găsit, în sfârşit, liniştea pe plan sentimental.

Se pare că bruneta s-a logodit cu iubitul său arab, cu care are o relalaţie de mai bine de un an de zile. Cosmina a mai fost logodită o dată, acum cinci ani, atunci când se afla într-o relaţie cu DJ Pagal. Din păcate, cei doi nu au rămas împreună. Se sperăm că de această dată, Cosmina va îmbrăca rochia albă.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod