Andreea Tonciu urăşte oamenii de altă rasă, iar Rita Mureşan, în tandreţuri cu un bărbat mai tânăr

Plictisită, probabil, de viaţa ei anostă, dar şi de împăcările şi despărţirile mult prea dese de Nicolae Mitea, Andrea Tonciu s-a gândit că e momentul să mai declare ceva ca să şocheze.
Plictisită, probabil, de viaţa ei anostă, dar şi de împăcările şi despărţirile mult prea dese de Nicolae Mitea, Andrea Tonciu s-a gândit că e momentul să mai declare ceva ca să şocheze. Rita Mureşan îmbină utilul cu plăcutul. Mai exact, creatoarea a fost surprinsă în tandreţuri cu un angajat mai tânăr.
Plictisită, probabil, de viaţa ei anostă, dar şi de împăcările şi despărţirile mult prea dese de Nicolae Mitea, Andrea Tonciu s-a gândit că e momentul să mai declare ceva ca să şocheze. "Fotomodeala" a lansat un atac rasist pe contul ei de Facebook împotriva tuturor persoanelor de altă rasă.
"Urăsc oamenii care provin dintr-o altă rasă, dacă aş putea le-aş dat foc, să ardă ca nişte şobolani, să nu mai existe pe pământul românesc, să dispară, că ne-au făcut ţara de râs!", a scris Tonciu pe pagina ei de Facebook, potrivit ziarului Click.
Elena, solista trupei Mandinga, a slăbit 10 kilograme din cauza Eurovisionului. Se pare că emoţiile, dar şi programul foarte încărcat, au consumat-o foarte mult pe Elena, care a ajuns să cântărească 53 de kilograme. Dacă înainte Elena îşi permitea să mănânce orice, acum, din cauza pregătirilor pentru marele festival, solista ajunsese să mănânce doar o saltă pe zi.
Rita Mureşan a fost surprinsă în braţele unui bărbat mai tânăr, într-un club din Craiova.
Creatoarea de modă a fost prezentă la un festival de modă ce a avut loc la Craiova, eveniment la care şi-a afişat şi ea câteva colecţii. După prezentare, designerul şi angajaţii ei au petrecut în club. Însă, gurile rele spun că Rita nu s-a dezlipit, toată noaptea, de un tinerel frumos foc. "Mă distram cu staff-ul meu şi cu nişte prieteni de la Craiova. N-am ce comenta. Îmi place foarte mult să dansez. La Craiova, am ieşit în club cu angajaţii mei, după o zi de muncă, aşa ni s-a părut normal, restul sunt speculaţii.
Dacă vin zece oameni să-mi vorbească la ureche, nu poţi spune că suntem apropiaţi. Şi, dacă nu mă înşel, cred că băiatul despre care vorbiţi a şi defilat pe podium, în acea zi", a explicat Rita, pentru Click.
bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod