Adriana Bahmuţeanu n-a trăit pe banii lui Prigoană, iar Anda Adam nu se teme de infidelitate

Aflată în plin scandal cu soţul, Adriana Bahmuţeanu a declarat că de-a lungul căsniciei sale cu Silviu Prigoană nu a trăit din banii soţului. "N-am văzut banii lui Prigoană şi nici n-o

Aflată în plin scandal cu soţul, Adriana Bahmuţeanu a declarat că de-a lungul căsniciei sale cu Silviu Prigoană nu a trăit din banii soţului. "N-am văzut banii lui Prigoană şi nici n-o să-i văd! Aveam un salariu de reporter, nu mai mult", a declarat Adriana.

Bahmu a explicat că, deşi părea că trăieşte din banii soţului, acest lucru nu este adevărat. "Eu am avut salariul unui reporter de la o televiziune, nu mai mult", a mai spus Adriana, la B1 TV.

Anda Adam este o femeie modernă şi susţine că nu l-a verificat niciodată pe iubitul ei Victor Slav. "Sunt atipică, altfel decât alte femei. Sunt degajată în subiectul relaţiei, infidelităţii. Suntem o specie evoluată, dar tot instincte animalice avem. Un bărbat te înşală oricum dacă vrea să te înşele. Îi ia fix o jumătate de oră să se vadă pe ascuns cu cineva", a povestit Anda, pentru CANCAN.

Daniela Crudu face senzaţie şi în parc. Fotografii Click! au surprins-o pe Cruduţa călare pe o bicicletă, în Herăstrău, într-o pereche de pantaloni foarte scurţi care lăsau totul la vedere. Bărbaţii care se plimbau prin parc au fost foarte încântaţi de privelişte şi au admirat formele voluptoasei brunete.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod