Adelina Pestriţu vrea să devină mamă, iar Annes a fost arsă pe gât de către hair stylistă

Pentru cele mai multe femei, rolul de mamă este cel mai important lucru din viaţă. Nici Adelina Pestriţu nu face notă discordantă. Vedeta îşi doreşte să devină mamă, chiar dacă medicii
Pentru cele mai multe femei, rolul de mamă este cel mai important lucru din viaţă. Nici Adelina Pestriţu nu face notă discordantă. Vedeta îşi doreşte să devină mamă, chiar dacă medicii i-au spus că nu o să reuşească prea uşor.
După ce a pierdut o sarcină, Adelina a fost anunţată că nu poate prea uşor să aibe copii."Sunt în perioada de refacere, voi putea spune că mi-am revenit total atunci când voi reuşi să aduc pe lume un copil. Asta este cea mai mare satisfacţie a unei femei, iar gândul că niciodată nu mi se va spune <mamă>, pur şi simplu m-a îngrozit.
Am făcut câteva tratamente şi sper că atunci când voi decide să devin mamă, nimic să nu stea în calea voinţei mele. Da, acum sunt mai bine din acest punct de vedere", a explicat Adelina pentru EVZ.
Annes a fost arsă pe gât cu ondulatorul de către hair stylistă. Cântăreaţa a suferit un mic accident la filmarea noului său videoclip la piesa "Unde…". În timp ce se pregătea să tragă ultimele cadre pentru finalizarea clipului, artista a avut parte de ghinion. Hair sylista care o coafa, vorbea la telefon şi, într-un moment de neatenţie, a scăpat ondulatorul încins la peste 200 de grade pe gâtul artistei, potrivit ziarului Cancan.
"Sper că rana de pe gât să se vindece şi să nu-mi rămână semne. Altfel sunt nevoită să apelez la medicul estetician pentru a-mi corecta eventuala cicatrice", a spus Annes, care se gandeste sa-si schimbe pe viitor hair stylistul.
Sylviei a început să-i priască viaţa de femeie singură. Ba mai mult, a declarat că nu îi este dor de cea care era odată, mai ales că acum este foarte curtată de bărbaţi. "Nu îmi este dor de mine aşa cum eram odată. Noua Sylvia este o persoană mult mai puternică.
Se spune că ce nu te omoară te întăreşte... Chiar aşa e! Nu vreau să spun câte telefoane primesc pe zi, însă am avut parte de foarte multe surprize plăcute. A fost puţin ciudat să mă obişnuiesc cu statutul acesta. Eu n-am mai fost abordabilă de foarte mult timp", spune Sylvia.
bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod