Adelina Pestriţu îşi căsătoreşte câinele, iar Mădălina Pamfile este suporteriţa sexi a lui Chelsea

După o căsnicie eşuată şi mai multe relaţii care au durat puţin, Adelina Pestriţu are permanent o mulţime de fani şi de admiratori cu care păstrează legătura pe Facebook. Se ştie că,

După o căsnicie eşuată şi mai multe relaţii care au durat puţin, Adelina Pestriţu are permanent o mulţime de fani şi de admiratori cu care păstrează legătura pe Facebook.

Se ştie că, atât Adelina Pestriţu, cât şi fostul ei soţ, Liviu Vârciu, sunt mari iubitori de animale de companie. De aceea, Adelina îşi postează frecvent poze alături de căţelusa sa, Nobby, pe pagina sa personală de Facebook. Şi chiar dacă vedeta este singură şi disponibilă, de această dată nu ea a fost în centrul atenţiei, ci animăluţul ei.

"Nu vrei să-l însori?", a comentat unul dintre fanii Pestriţei la poza acesteia cu pufosul căţeluş.

Mădălina Pamfile a fost într-o scurtă plimbare la Monte Carlo unde s-a jucat şi finala Supercupei Europei dintre Atletico Madrid şi Chelsea. Fosta asistentă a profitat de ocazie şi a participat la meci pentru a-şi susţine echipa preferată, Chelsea. Chiar dacă i-a încurajat pe tot parcursul meciului, neezitând să-şi arate trupul în haine cât mai mulate, echipa sa tot a pierdut spre dezamăgirea tuturor suporterilor.

După două încercări eşuate, Margherita de la Clejani a luat, în sfârşit, Bac-ul.

Deşi îi mai trebuiau doar câteva sutimi pentru a promova, tânăra cântăreaţă nu s-a mulţumit cu atât, şi a obţinut o notă mult mai bună. "Am luat notă mare la Română, 8.40, am ales romanul Ion ca un omagiu adus tatălui meu, dar acum nu mai vreau să aud de Ioni şi nici de tatăl meu şi nici de doamna profesoară Carmen Tănase. Dar totuşi mulţumesc doamnei profesoare pentru meditaţii, toată vara am făcut, iar tatălui meu pentru grija acordată, chiar dacă a fost pe capul meu toată vara şi îmi zicea "Învaţă, învaţă, învaţă", chiar şi la mare, pe plajă", a declarat Margherita pentru Cancan.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod