Un Pink Box mai aproape de răspunsul la intrebarea: “Ce-şi doresc femeile?”

Aflăm răspunsul la această întrebare de la un bărbat! Se pare că ne cunoaşte mai bine păreferinţele decît noi înşine. "Ne apropiem de jumătatea lunii februarie, iar Ziua Îndragostitlor

Aflăm răspunsul la această întrebare de la un bărbat! Se pare că ne cunoaşte mai bine păreferinţele decît noi înşine.

"Ne apropiem de jumătatea lunii februarie, iar Ziua Îndragostitlor aşteaptă nerăbdătoare la uşă cu braţele încărcate de inutilităţi colorate în nuanţe exasperante, cu versuri aşternute în plastic şi carton şi, cel mai important, cu prietene visătoare. Afară poate că ninge cu fulgi mari de zapada, dar, din nefericire, în curând nici apartamentul nostru nu va fi scutit de intemperii. Aici se vor porni ploi de romantism, se va aşterne o brumă de cuvinte care nu împartasesc concret dorinţele şi se vor declanşa furtuni sălbatice de dezamagiri în cazul în care vântul aşteptărilor nu bate în direcţia potrivită. Presiunea este crescută, balanţa relaţiei dintre el şi ea se înclină periculos de mult înspre partea feminină şi, odata cu începutul anotimpului cadourilor, trebuie să depunem un efort sincer în a ne delecta jumatatea. În orice caz, de ce să negăm? O iubim şi ne merită afecţiunea!

Personal, ani de-a rândul am detestat perioada aceasta şi l-am blamat pe bietul Valentin împreună cu iritantele lui inimi, infamii Cupidoni şi cutiile de ciocolată preluate aproape nedisimulat din tradiţia Americana.

Tot la fel, nu de putine ori am încercat să stabilesc limite de comun acord cu partenera in legatura cu aceasta absurditate a urmării unei tendinţe forţate. Dar, pe cine să pacalesc, era clar înca de la început că planul nu avea să funcţioneze. De aceea, şi contrar preferinţei mele pentru surprizele spontane, nu am putut să mă dezic de responsabilitate şi a trebuit să încerc să mă absolv de sarcina intr-un mod cât se poate de creativ şi inspirat. Efortul a fost considerabil şi finanţele zguduite, însa trebuie să o spun cu regret că faptul nu a condus la un raport pozitiv între implicarea personală şi efectul generat.

În ciuda dorinţei mele reale de a găsi cadoul ideal şi de a o face pe ea să se simtă complet satisfăcută, ceva totuşi a lipsit şi am realizar că nu am înţeles pe deplin obiectul dorinţelor ei. Fie că am privit lucrurile numai din perspectiva mea, fie nu am putut alege un reprezentant dintr-un domeniu pe care nu il inteleg, cert este că nu consider că i-am dăruit exact ceea ce i s-ar fi potrivit. Acestea fiind spuse, nu contrazic principiul importanţei gestului în defavoarea obiectului in sine, dar susţin în continuare că, dacă tot vrem să ne facem fericită partenera, de ce sa nu ii atingem însăşi coarda sensibila?!

Concluzionând teoria asupra eforturilor mele zadarnice, trebuie să fac o mărturisire: ultima perioada m-a adus faţă în faţă cu un produs remarcabil, o adevărată revoluţie în aventura schimbului de cadouri şi despre aceasta vreau să vă vorbesc in continuare.

Simt ca ma aflu in postura neobisnuita a vânătorului de comori care îţi face pentru prima oară publică noua realizare, cu emotie şi inima strânsa, dar totodata cu satisfacţia că scopul a fost atins: a îţi face perechea fericită.

Aşadar, voi oferi pontul succesului meu: Pink Box!

Recunosc, modul în care am aflat de acest Sfant Graal al relaţiilor a fost mult mai uşor decât al Indianei Jones, ba poate chiar întâmplător, însă rezultatul a fost cu atât mai mulţumitor. În acelaşi timp, sunt convins că publicul pe care îl vizez, barbatul modern, adaptabil, practic şi altruist, va întelege şi recunoaşte importanţa descoperirii mele. Faptul despre care vorbesc este, bineînteles, şi o spun cu mandrie, descifrarea cel puţin parţială a eternei întrebari: “ce işi doresc femeile?”, mai exact “ce işi doresc de Valentine`s day?”, în spirit practic şi cu accent pe prezent.

Pink Box este special proiectata pentru reprezentantele sexului frumos, aduce lunar o 5 produse de îngrijire, în diferite forme, de la firme recunscute precum: Inglot, Mario Bădescu, Lush, Eucerin, Bioderma (şi multe altele). De la gel de duş la antiperspirant, de la ojă la crema de corp şi de la parfum la truse de machiaj, produsele surprind şi încântă femeile de pretutindeni. În plus, m-am bucurat să aflu că am salvat şi portofelul de acest Valentine’s Day! Pink Box are un pret mai mult decat abordabil: doar 44 de lei (de 2-3 ori mai mic decât valoarea produselor conţinute).

Nu pot să mint, fara o investigatie prealabila mi-ar fi luat ceva timp ca sa pot enumera mai mult de 5 articole de frumusete pentru femei, dar tocmai acesta este un prim argument pentru a cumpara Pink Box.

Pentru iubitele noastre, amalgamul de senzatii create aduce la lumina o adevarata cutie potitivă a Pandorei, încărcată cu dovezi de dragoste, amprente ale modei curente si pure motive de bucurie sigilate in sticlute aromate, totul captusit cu elementul surpriza. In acelasi timp, designul pachetului,

simplu, practic, ingrijit, colorat in nuante calde si parfumat de miresme ce imbie la frumos, constituie un alt motiv evident pentru care cutia se potriveste atat de bine sa fie oferita in dar. M-am bucurat să aflu că pot trimite Pink Box-ul direct la ea acasă, adică o va surpinde garantat. Oricum, nu va mai avea timp de mine atunci când va descoperi produsele, aşa că are tot timpul să se bucure de ele dacă îi trimit cutia direct.

Ar fi totuşi şi un dezavantaj: s-ar putea ca Pink Box să îi creeze dependenţă! Sigur ea îşi va dori în fiecare luna sa se lase surprinsa cu o noua mostra de eleganta in utilitate, bun gust, în subtilitate şi frumuseţe feminină concentrată. În plus, deşi încă nu putem intelege in profunzime ce îşi doresc femeile (pentru că nici ele nu ştiu cu adevărat), putem totuşi să facem un pas inainte în direcţia aceasta şi să fim cu un “Pink Box” mai aproape de a le face sa se simta iubite şi apreciate de Ziua Indragostitilor.

Aşadar, ce mai aştepţi?! Cumpara astazi sau, cum spun Americanii, GO FOR IT! Make her happy!"

pinkbox
pinkbox
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod