Secrete din Martie

Ieri au fost primele livrări din Martie, iar astăzi, la prima oră, ne-ați anunțat pe facebook sosirea Pink Box-urilor! Sunt câteva detalii și secrete legate de această ediție Pink Box pe

Ieri au fost primele livrări din Martie, iar astăzi, la prima oră, ne-ați anunțat pe facebook sosirea Pink Box-urilor!

Sunt câteva detalii și secrete legate de această ediție Pink Box pe care trebuie să le împărtășim cu voi:

  1. * Simpatica ilustrație este realizată de Aitch, talentata artistă care ne-a surprins cu fiecare creație a ei. Trebuie neapărat să o urmăriți pe facebook, deoarece pregătește super proiecte!
  2. * Ați observat surpriza oferită de Keune? Vă oferim un voucher de 20% reducere pentru achiziționarea setului alcătuit din șamponul și balsamul Care Line.
    Le puteți încerca cu ajutorul Pink Box-ului din Martie și, dacă vă plac, le găsiți în shop-ul eva.Voucherul expiră pe 15 Aprilie!
  3. * Galangal. Probabil toate vreți să știți ce ascunde plicul cu condimente roz din Pink Box-ul lunii martie. Galangalul face parte din familia ghimbirului. Este usor iute și este perfect pentru preparate din pește și fructe de mare, deoarece absoarbe mirosul acestora. Îl puteți folosi și în multe alte combinații, dar vă lăsăm pe voi să descoperiți la ce este bun!
  4. * Gătiți bine? Atunci vă invităm să folosiți condimentele găsite în Pink Box și să realizați cele mai inedite și aspectuoase feluri de mâncare.
    Le pozați și ne trimiteți rețeta, iar noi le premiem pe cele mai originale. Vă oferim miere irlandeză, bună pentru orice gourmet!
pinkbox
pinkbox
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod