Petrecere ca între fete, dar numai cu băieţi! Cum s-a pregătit de nuntă o mireasă din Brazilia

Ce ai face dacă ţi-ai dori o şedinţă foto alături de prietenele tale înaintea nunţii, dar ai numai prieteni băieţi? Îi inviţi pe ei, bineînţeles!
Este exact ceea ce i s-a întâmplat unei tinere în vârstă de 24 de ani din Brazilia.

Rebeca este studentă la informatică şi este una dintre cele patru fete dintr-o clasă cu 60 de studenţi, prin urmare nu este dificil de înţeles că de-a lungul anilor a format relaţii de prietenie cu câţiva băieţi din grupa ei.

Dar asta nu a împiedicat-o să realizeze una dintre cele mai simpatice şedinţe foto "ca între fete" alături de prietenii ei, înaintea nunţii. Tânăra mireasă şi-a dorit să reproducă o petrecere în care prietenele o ajută să se înfrumuseţeze înaintea nunţii, evenimente atât de populare pe Instagram şi alte reţele de socializare.
Dar cum îşi petrece foarte mult numai printre băieţi, a apelat la ajutorul lor.

"Mi-a venit această idee cu o săptămână înaintea nunţii. Voiam o şedinţă foto de tipul pregătirea miresei cu grupul de prietene, purtând halate, râzând şi bând şampanie, apoi m-a întristat că eu nu pot face toate astea", a declarat Rebeca.

"Şedinţa foto a fost super distractivă. Toată lumea bea shoturi şi uneori râdeam atât de tare încât a trebuit să facem nişte pauze pentru a ne reveni înainte de a continua cu pozele", a mai spus viitoarea mireasă.

Rebeca a distribuit albumul foto pe Facebook, iar oamenii din întreaga lume au fost amuzaţi de fotografiile simpatice.
"Îmi plac foarte mult pozele. Câteodată mă uit la ele şi râd singură. Dar nu mi-am imaginat că vor deveni virale", a mărturisit tânara.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
12 Iunie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod