Pe urmele tatălui: Cum arată acum fiul lui Steve Irwin

Fiul celebrului prezentator de televiziune decedat în 2006 a împlinit 14 ani şi este pasionat de animale şi de fotografie.

Tatăl lui ar fi tare mândru de el: Robert Irwin a împlinit 14 ani pe 1 decembrie, vârstă la care calcă decis pe urmele celui care a fost Steve Irwin, celebrul prezentator TV şi un militant neobosit pentru protejarea animalelor. Steve a murit în urmă cu 11 ani după ce a fost înţepat în piept de o pisică de mare, dar fiul său îi continuă munca.

"Acum 14 ani ai venit în vieţile noastre. Tatăl tău ar fi atât de mândru de tânărul strălucitor care ai devenit. Te iubesc, Robert", a scris mama lui pe Twitter.

Sora lui, Bindi, a avut ceva de adăugat: "Eşti cel mai bun frate şi prieten. Sunt atât de norocoasă să fiu sora ta. Îţi mulţumesc pentru că mă faci să zâmbesc."

Date fiind pasiunea părinţilor şi educaţia primită, Robert şi Bindi au fost apropiaţi încă de mici de lumea necuvântătoarelor, dar fiul lui Steve are un talent deosebit pe care îl îmbină cu pasiunea pentru animale. El călătoreşte în toată lumea, împreună cu familia, şi face fotografii superbe, foarte apreciate, pe care le postează pe site-ul său şi pe  Instagram, relatează Bored Panda.

Imaginile sale sunt foarte apreciate şi denotă că fiul lui Robert are un viitor frumos, la care Steve Irwin a contribuit din plin.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod