Pasiunea unui homeless: A ajuns fotograf de nunţi după ce a trăit pe străzi

Viaţa unui tânăr s-a schimbat după ce şi-a descoperit pasiunea pentru fotografie. A trăit pe străzi, apoi şi-a folosit talentul şi a reuşit să-şi depăşească condiţia.
Astăzi călătoreşte prin lume, descoperă ţări şi oameni noi şi face ceea ce-i place, dar soarta lui n-a fost întotdeauna aşa de bună. Carsten este fotograf de nunţi şi până să ajungă să bucure de ceea ce-i place să facă a avut o adolescenţă grea.

La 11 ani, a avut prima lui cameră foto. Apoi a devenit pasionat de cultura skateboarding-ului şi de industria fotografiei. Visa să fotografieze skateboarding toată viaţa şi a încercat din răsputeri să pătrundă în această nişă.
Numai că lucrurile n-au mers cum îşi dorea - la 16 ani a abandonat şcoala şi a ajuns să trăiască pe străzi în sudul Californiei. Dormea în parcuri şi pe la prieteni, visând să ajungă fotograf de skateboard.

La 18 ani, când şi-a dat seama că nu izbândeşte în direcţia urmărită, a decis că a venit momentul pentru o schimbare. Şi-a luat camera, s-a suit în maşină şi a plecat la San Francisco ca să fie fotograf de nunţi. Carsten a povestit pentru Bored Panda că a dormit câteva săptămâni în maşină şi a folosit un Starbucks ca birou.


Încetul cu încetul, folosindu-şi portofoliul de skateboarding ca singura referinţă la capitolul experienţă, tânărul a început să facă rost de clienţi, iar fotografia de nuntă a devenit un job full-time.

Carsten are acum 24 de ani. A călătorit în 12 ţări de pe patru continente, graţie meseriei pe care o face cu plăcere. "Sunt foarte încântat să spun că am cel mai tare job pe care mi-l puteam imagina. E mai bun şi decât să fotografiez skateboarding toată viaţa!", a mărturisit tânărul.

Bored Panda a publicat câteva dintre fotografiile care l-au ajutat pe Carsten să îşi schimbe viaţa.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod