Pasiunea unui homeless: A ajuns fotograf de nunţi după ce a trăit pe străzi

de Daniel Dumitrescu, 5 Februarie 2018

Viaţa unui tânăr s-a schimbat după ce şi-a descoperit pasiunea pentru fotografie. A trăit pe străzi, apoi şi-a folosit talentul şi a reuşit să-şi depăşească condiţia.
Astăzi călătoreşte prin lume, descoperă ţări şi oameni noi şi face ceea ce-i place, dar soarta lui n-a fost întotdeauna aşa de bună. Carsten este fotograf de nunţi şi până să ajungă să bucure de ceea ce-i place să facă a avut o adolescenţă grea.

La 11 ani, a avut prima lui cameră foto. Apoi a devenit pasionat de cultura skateboarding-ului şi de industria fotografiei. Visa să fotografieze skateboarding toată viaţa şi a încercat din răsputeri să pătrundă în această nişă. Numai că lucrurile n-au mers cum îşi dorea - la 16 ani a abandonat şcoala şi a ajuns să trăiască pe străzi în sudul Californiei. Dormea în parcuri şi pe la prieteni, visând să ajungă fotograf de skateboard.

La 18 ani, când şi-a dat seama că nu izbândeşte în direcţia urmărită, a decis că a venit momentul pentru o schimbare.
Şi-a luat camera, s-a suit în maşină şi a plecat la San Francisco ca să fie fotograf de nunţi. Carsten a povestit pentru Bored Panda că a dormit câteva săptămâni în maşină şi a folosit un Starbucks ca birou.

Încetul cu încetul, folosindu-şi portofoliul de skateboarding ca singura referinţă la capitolul experienţă, tânărul a început să facă rost de clienţi, iar fotografia de nuntă a devenit un job full-time.

Carsten are acum 24 de ani. A călătorit în 12 ţări de pe patru continente, graţie meseriei pe care o face cu plăcere.
"Sunt foarte încântat să spun că am cel mai tare job pe care mi-l puteam imagina. E mai bun şi decât să fotografiez skateboarding toată viaţa!", a mărturisit tânărul.

Bored Panda a publicat câteva dintre fotografiile care l-au ajutat pe Carsten să îşi schimbe viaţa.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod