William şi Kate: 6 foste iubite ale prinţului

A făcut ca multe femei să întoarcă privirea după el. Viitorul rege, William, este un bărbat frumos, pe care multe femei doreau, parcă, să-l protejeze după moartea tragică a mamei lui. Mereu a încercat să-şi ţină viaţa privată departe de ochii lumii, fiind o persoană mai mult timidă decât extravagantă.

William a preferat mereu femeile frumoase, din familii bune, cu inclinaţii spre diferite sporturi, ca şi el. A fost asociat cu foarte multe tinere şi mereu a simţit nevoia să se scuze pentru aceste false relaţii, mai ales în faţa femeilor implicate, fără voia lor. Nu era nevoie decât ca acestea să apară, ocazional, într-o fotografie cu el, iar presa îi cupla. Le-a lăsat pe toate în urmă... Iată care au fost cele 6 femei din viaţa lui William, înainte de Kate, marea dragoste.
1 din 7

Rose Farquhar

Pe actriţa şi cântăreaţa în vârstă de 26 de ani a cunoscut-o în copilărie şi a fost prima iubită oficială a lui William, cei doi având o relaţie în 2000, an în care prinţul a terminat colegiul Eton.

Rose Farquhar a participat la reality-show-ul din Marea Britanie "How Do You Solve A Problem Like Maria?", iar mai apoi a urmat o şcoală de actorie la New York şi a înregistrat un album solo cu piese soul.
4 Mai 2011
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bex pe 14 Mai 2011, 07:28
    ..

    Nici una din cele 6 femei nu e atat de frumoasa ca si Kate

    1
    3

  • aurelia pe 6 Mai 2011, 20:16
    au ramas prieteni

    "Cei trei au ramas prieteni", nimic mai prostesc.O femeie niciodata nu va ramine prietena cu fosta iubita a iubitului/sotului ei.

    6
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod