Viața nu se termină la 70 de ani: Transformarea uimitoare a unei pensionare care a renunțat la medicamente și s-a apucat de fitness

Oamenii cred că dacă ai o anumită vârstă, gata, nu mai poți să faci unele lucruri. Greșit, poți face orice, răspunde Joan MacDonald. La 73 de ani, ea dovedește că vârsta nu te poate opri când crezi cu ardoare în ceva.

Știți clișeul acela cu "niciodată nu-i prea târziu ca să-ți schimbi viața". Joan MacDonald, o bunicuță simpatică din Ontario, Canada, este dovada vie că oricând, la orice vârstă, încă mai poți să faci ceva important pentru tine și pentru ceilalți.

La o vârstă la care oamenii cred în mod greșit că nu mai poți avea mari așteptări, această femeie și-a schimbat complet viața. Când medicii i-au spus că va trebui să-și mărească doza de medicamente dacă va continua să trăiască în același mod, Joan a decis că trebuie să-și ia soarta în propriile mâini.

Pas cu pas, zi după zi, ea a trecut de la un stil de viață sedentar la unul echilibrat, în care mișcarea deține un rol fundamental.



După câțiva ani, a devenit de nerecunoscut - "pensionara cool" a slăbit 90 de kilograme și e într-o formă grozavă. Acum are o mobilitate cu care nu se pot lăuda nici persoanele de 30 de ani și poate face flotări cot la cot cu orice tinerel care trage de fiare la sală. Joan își încordează acum mușchii când pozează pentru coperta vreunei reviste și face "ravagii" pe Instagram, unde cucerește tot mai mulți admiratori.

"Acum trei ani am început această călătorie lungă și lentă, iar acum realizez că nu are sfârșit.

În fiecare zi mă mișc într-o direcție pe care o aleg. Fiecare lună este o nouă bornă. În fiecare an am văzut cum m-am schimbat atât de radical încât am crezut că nu mă mai pot schimba mai mult de atât și încă o fac. În acest punct, chiar realizez că nu avem limite", a scris ea pe Instagram.

"În fiecare moment putem lua o decizie pentru a face o schimbare. Oricât de grea sau de provocatoare este viața, trebuie să rămânem neclintiți în țelul nostru și să continuăm să înaintăm. Când am început, nu mi-am imaginat că voi ajunge unde sunt astăzi.
Îmi doream doar să-mi recapăt sănătatea și să scap de pastile"
, a adăugat Joan.



"Fiecare ușă pe care pătrundem duce la o altă ușă și apoi la alta. Sper că toți alegeți să vă dezvoltați! Să învățați să vă iubiți pe voi, să aveți mai multă grijă de voi și să îndrăzniți să visați și să iubiți din nou cu toată inima", este mesajul pe care Joan îl adresează tuturor celor care o urmăresc.

Imaginile de pe Instagram și de pe canalul ei de YouTube sunt cea mai bună dovadă că niciodată nu e prea târziu pentru a începe o nouă viață.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod