Usain Bolt, uită-te în spate! Cel mai rapid copil din lume aleargă suta de metri în mai puțin de 14 secunde - VIDEO

Micul Ingram e de neoprit și pe pista de atletism și pe terenul de fotbal


Deloc întâmplător, Ingram rimează cu Instagram: la cei șapte ani, puștiul este deja un influencer și model fitness, iar contul lui are 301.000 de admiratori. Însă celebritatea care îi pare să-i fie hărăzită nu i s-a urcat la cap, iar el are rezultate bune și la școală. Băiatul învață la școala elementară din Cahoon, Tampa, în Florida, și a obținut calificativul A la științe, introducere în computere, muzică și, normal, la educație fizică, iar la limbajul artelor, științe sociale și artă are B+.

"Trag tare în clasă și pe teren", a scris el lângă o imagine postată în această lună.

De trei ori învingător la Uniunea Atleților Amatori, Ingram este foarte popular după ce în august o înregistrare video în care el sprinta pe terenul de fotbal american a devenit virală.

Dincolo de talentul indiscutabil, tatăl copilului spune că antrenamentele serioase l-au ajutat să devină foarte rapid. Aptitudinile micuțului au atras vara trecută atenția jucătorului de baschet LeBron James, iar cele șase pachețele de mușchi de pe abdomen l-au adus în atenția întregii lumi.

Rudolph, care are un abdomen tonifiat de la vârsta de cinci ani, are și un frate mai mic cu doi ani, însă acesta nu pare la fel de talentat - poreclit "Mr Wrong Way/ Domnul Cale Greșită", băiatul de patru ani a devenit cunoscut în luna octombrie, când a fost filmat în timpul unui meci de fotbal, alergând cu mingea în direcția greșită.
El s-a întors, însă, la timp din drum și a reușit să marcheze. "Nu contează cum începi, contează cum termini", a scris tatăl său pe Instagram, încurajându-l.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod