Unora le place riscul: 12 cupluri care s-au căsătorit la un pas de pericol

De obicei, tinerii preferă să se căsătorească într-un decor idilic, dar unora le place riscul. Aceste cupluri au făcut pasul cel mare în condiții neobișnuite.
Cuplurile de temerari au ales să facă pasul cel mare în viață înfruntând riscurile și pericolul.

Un cuplu necunoscut a făcut o nuntă subacvatică în Playa Del Carmen, Mexic. Kimberly Weglin și Ryan Jenks s-au căsătorit într-o mică ceremonie ținută pe o plasă suspendată la o înălțime de 121 de metri, deasupra canionului din deșertul Moab, Utah (SUA).

Sara și Joseph Stewart, din Georgia, și-au unit destinele într-un balon cu aer cald, iar Tara și Brad Waugh s-au căsătorit în Estes Park, Colorado, în mijlocul zăpezii.

Denis și Nelia, amândoi din Moscova, l-au avut ca martor la ceremonie pe ursul Stepan, care i-a ținut pe amândoi de mâini în timp ce fotograful i-a surprins într-una dintre cele mai neverosimile ipostaze.

Waybe și Amanda, din Taiwan, s-au căsătorit pe vârful muntelui Rinjani, din Indonezia, la 3.700 de metri înălțime, iar Melissa Kornexl s-a agățat bine de brațul alesului ei, în timp ce atârna în gol, pe stânca Cathedral Ledge din New Hampshire, relatează Daily Mail.


Wang Jian s-a căsătorit cu aleasa inimii lui suspendați pe o macara de 70 de tone, în orașul Shijiazhuang, din China. La înălțime mai mare și-au unit destinele Tim și Kylie Healy, care au urcat pe celebra stâncă denumită "Limba", din Trolltunga, Norvegia.

Aceste ceremonii de căsătorie incredibile sunt dovada că locurile superbe și situațiile extreme furnizează cele mai spectaculoase fotografii de nuntă.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod