Universul paralel: 22 de imagini care reflectă perfect realitatea

Unul dintre cele mai artistice moduri în care poți face fotografii interesante este să te folosești de oglinda perfectă a apei.
Nu-i atât de ușor cum pare, dar dacă găsești un ochi de apă care nu tremură și ai în jur ceva care se reflectă perfect, tot ce trebuie să faci e să așezi camera foto în unghiul perfect și să apeși pe buton.

Guido Gutiérrez Ruiz, un fotograf canadiano-spaniol, și-a creat propriul stil pozând cu un smartphone lumea paralelă pe care o vede la tot pasul, în orice băltoacă sau într-o fântână. Călătorind mult, el a postat pe Instagram mai multe imagini superbe din India, Canada, SUA, Serbia și din alte țări, toate realizate în aceeași manieră.


Fotografiile au atras atenția unor instituții importante, precum Oficiul de turism din New York și cele din Madeira (Portugalia) și Norvegia. Spre surpriza sa, ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o sursă de venituri, pozele lui fiind cumpărate de agenții de publicitate și de turism.

Bored Panda a publicat câteva dintre imaginile lui Ruiz, în care se reflectă perfect universul paralel.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod