Te-ai săturat de frig? 45 de imagini superbe care te fac să visezi la vacanța de vară

Iarna e stăpână afară și vor urma alte zile și nopți reci de îndurat. Dar aceste imagini te fac să visezi cu ochii deschiși la zilele frumoase de vară care vor urma!
Unora le place iarna. Dar vara este preferata celor mai mulți dintre noi și e normal să fie așa - soarele, temperaturile ridicate, vacanța de vară (în cazul elevilor și studenților) sau concediul (în cazul celor care lucrează), plaja și zilele lungi care par că nu se mai termină au un farmec de neuitat.

Tuturor ne e dor de vara care pare atât de departe acum, însă avem o soluție simplă care te ajută să uiți de frig - imaginile lui Matt Burgess, un fotografat din Australia, pasionat de ocean, sunt splendide! El a publicat pe Bored Panda o colecție a celor mai frumoase imagini pe care le-a făcut în 2018 și pe care le-a postat pe site-ul său și pe Instagram, toate fiind realizate în Peninsula Mornington, Victoria, Australia.
E o serie minunată care te va face să visezi cu ochii deschiși la vara care urmează!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod