Secretele dresajului perfect: Are 20 de ciobănești germani și îi plimbă pe stradă fără zgardă, dar niciunul nu mișcă în fața lui

Augusto are încredere totală în câinii lui. Iar aceștia îl respectă și îl ascultă fără excepție


Augusto a început să-și antreneze câinii fără zgardă în grup, folosind o funie sau o lesă pentru a-i învăța ce poziție să ocupe fiecare. "Trebuie să fii hotărât și foarte strict în ceea ce le ceri câinilor tăi. Nu poți să ai doar un set de metode pentru a antrena câini diferiți. Ai nevoie să încerci lucruri diferite. Cred că un dresor dă greș cu toți câinii pe care îi antrenează dacă folosește o singură metodă, de exemplu, recompensa sau numai corecția.

Cei mai buni dresori sunt cei care sunt deschiși la minte. Sunt dispus să încerc orice metodă pentru a dresa cât mai mult câinii, cât timp asta nu le face rău șui are efect", a declarat stăpânul ciobăneștilor.

Tânărul consideră că răsplata cea mai bună pentru munca lui este capacitatea de a salva viața unor câini care altfel ar fi fost uciși de stăpânii lor din cauza comportamentului lor agresiv. "Niciodată nu am fost nevoit să folosesc o zgardă cu șocuri ca să-mi dresez câinii.
De fapt, cred că metodele pe care le folosesc eu sunt mai eficiente și mult mai sigure"
, a spus Deoliveira.

Jerrica Brown, o clientă a dresorului, are numai cuvinte de laudă la adresa acestuia: "Augusto este probabil cel mai bun findcă dacă am o problemă, îi dau mesaj și mă ajută imediat cu orice am nevoie."

"Jobul meu trece mult dincolo de ceea ce cred oamenii despre un dresor. De fapt, sunt ultima speranță a stăpânilor de câini, așa că sunt obișnuit să am de-a face cu câini care au probleme cu agresivitatea.
Am dresat zeci de câini care urmau să fie uciși. Și să pot să schimb acești câini și să le văd speranța și fericirea oamenilor că nu mai trebuie să ucidă câinii fiindcă au găsit o soluție este cel mai bun premiu pentru mine"
, a mai spus Augusto Deoliveira.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod