„Războinica gunoaielor“: Femeia de 70 de ani care a curățat 52 de plaje într-un an după ce a văzut un film despre poluarea cu plastic

În lupta ei cu gunoaiele de pe plaje, Pat a fost luată de multe ori drept o angajată a serviciilor de salubritate


"Pat face acum o muncă de Războinică a gunoaielor, adunând deșeurile care ajung de pe țărm în mare. A fost numită ambasadoare a curățeniei pentru a păstra Marea Britanie nepoluată. Încă mai curăță multe plaje. Acum, că guvernul Marii Britanii a anunțat că va interzice ambalajele din plastic, ea vrea să se concentreze și pe alte obiecte de unică folosință din plastic, precum paharele de cafea și pe foliile din plastic utilizate pentru păstrarea fructelor și legumelor în supermarket, pentru a-i încuraja pe alții să folosească mai puțin plastic"
, a declarat Carpenter.

Exemplul bunicuței în acțiune, prezentat pe site-ul campaniei sale, pe Facebook și pe Instagram, a fost urmat de alți oameni care au început să fie mai atenți la cantitatea de deșeuri pe care o produc și la păstrarea curățeniei plajelor.

"Este emoționant să vezi copii care se implică și află despre cum afectează plasticul lumea noastră, asta ne dă multă speranță în viitor", a spus reprezentanta femeii.

Pat și-a depășit cu mult rezoluția propusă pentru anul trecut. Ea își continuă "cruciada" împotriva gunoaielor, luptând de multe ori de una singură cu nepăsarea multora, dar mesajul ei transmite o forță de nestăvilit - nimic, nici indolența crasă, nu o poate face să dea înapoi! "Multe dintre gunoaiele pe care le strâng sunt lucruri de zi cu zi.
Sunt folosite de noi toți și e șocant să vezi că poluează plajele noastre frumoase. Vă rog să încercăm să avem mai multă grijă în acest an. Voi căuta să protejez planeta noastră pentru copiii și nepoții mei și voi continua să fac tot ce-mi stă în putere pentru a reuși asta"
, este apelul pe care această femeie energică îl face către toți cei cărora le pasă de mediu și de ceilalți.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod