Rapite si rasfatate in lux frantuzesc

In fiecare saptamana pana pe 11 Decembrie, 2 femei din Romania vor fi rapite si rasfatate pentru o zi. Indrazneste sa fii tu urmatoarea! Intra in concurs!
In fiecare saptamana pana pe 11 Decembrie, 2 femei din Romania vor fi rapite si rasfatate pentru o zi. Indrazneste sa fii tu urmatoarea! Intra in concurs!

Ti-ai dorit mereu sa existe macar o zi in care sa ti se acorde atentie doar tie, in care sa te simti bine, sa iti placa tot ce este in jurul tau, sa fii sofisticata, rafinata, sa te bucuri de feminitatea ta? Ai visat, cu siguranta, la clipe in care sa traiesti intens luxul, eleganta si, de ce nu, misterul. Acum ai sansa ca aceaste dorinte sa ti se implineasca pentru ca lumile  Lenor Parfumelle ti se deschid. Lasa-te rapita si rasfata intr-una din ele pentru o zi!

Parfumuri create de case celebre, colectii ale celor mai cunoscuti designeri de moda, luxul si exuberanta celui mai romantic oras, eleganta si gustul unic al unor mancaruri superbe, frumusetea unor locuri seducatoare, toate acestea inseamna farmecul frantuzesc.

Lenor Parfumelle a creat pentru tine Magnifique, Seduisante si Subtile, trei universuri frantuzesti , trei lumi unice care acum ti se deschid pentru a-ti oferi placeri intense, seducatoare si reconfortante. Tot ce trebuie sa faci este sa te lasi rapita si rasfatata.

Timp de patru saptamani, te asteptam pentru a te alinta in cel mai pur si exclusivist stil frantuzesc. Fie ca esti o personalitate stralucitoare, fie ca esti seducatoare prin definitie, fie ca esti un caracter discret si plin de surprize, vrem sa te rapim si sa-ti dam timpul pentru tine pe care nu l-ai mai gasit de atata vreme.
Intra pe site-ul www.lenor.ro, inscrie-te in concurs, lasa-ne sa aflam ce fel de Lenor Parfumelle esti si poti fi una din cele opt alese pentru a fi rapita si dusa sa straluceasca, pentru o zi, in lumea Lenor Parfumelle cu care te identifici cel mai mult.



Te simti Magnifique? Traiesti clipa si iubesti luxul? Te asteptam intr-o lume a magiei si rafinamentul orasului-simbol Paris.
Pregateste-te sa fii cucerita de moda in expresia ei cea mai inalta, de bucataria de clasa si de parfumurile devenite opere de arta.







Esti Subtile? Traiesti pentru a te simti libera si iubesti frumusetea lucrurilor simple? Inspirata de elegantul si boemul Lenor Parfumelle Subtile, ca mireasma unui buchet de flori vioaie proaspat culese dintr-o gradina din Provence, lumea Parfumelle Subtile te invita sa-i descoperi luxul discret.








Te simti Seduisante? Ai arsenalul tau de secrete cu care devii irezistibila?
Incearca sa te visezi pe Coasta de Azur, la apusul soarelui, cu un pahar de sampanie scumpa in mana si cu briza jucandu-se cu rochia ta vaporoasa.
Eleganta senzuala a unui yaht sau a unei terase cu vedere la mare este ingredientul Lumii Seduissante. Te invitam sa o descoperi.




Opt dintre voi vor fi selectate, de acum pana pe 11 decembrie, de Lenor Parfumelle si se vor bucura, fiecare intr-un mod unic, de rasfatul irezistibil al farmecului frantuzesc, iar aventura fiecareia va fi impartasita aici.

Totul pentru ca cel mai important lucru este fericirea ta, care inseamna un vis devenit realitate, acela ca tu sa traiesti, macar pentru o zi, ce ti-ai dorit mereu: luxul, eleganta si misterul unui rasfat in stil frantuzesc.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod