Privește cerul! 14 imagini care surprind frumusețea pădurii

Uneori e suficient să ridici privirea și doar să privești, pentru că ai ce vedea. Aceste imagini dovedesc că nu-ți trebuie mai mult ca să te simți împlinit.
Lucrurile simple aduc cea mai mare satisfacție, trebuie doar să-ți faci timp pentru ele. Așa că ia-ți un mic răgaz, lasă telefonul și privește puțin în jurul tău. Sau în sus, spre cer. Fotograful italian Manuelo Bececco consideră că asta este cea mai simplă bucurie pe care nu trebuie să o ratezi - să privești cerul și să simți liniștea care ușor-ușor îți cuprinde sufletul.

Urmărind acest principiu, Bececco a făcut și o serie de imagini în pădure și a surprins în cadrele sale frumusețea pădurii privite de jos în sus.
"În mijlocul pădurii mi se pare că văd totul în felul meu, copacii parcă sunt uriași și ramurile lor formează bariere sau par irișii unor ochi. Acestea sunt lucrurile pe care le văd doar în mintea mea și pe care uneori le transform în fotografii", a scris fotograful pe site-ul său.

Imaginile sale nu mai au nevoie de nicio prezentare. E suficient să le vezi pentru a admira măreția pădurii și pentru a te motiva să mergi și tu printre copaci și să privești în sus.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod