Poseidon înfruntă gerul: Surferii cu pletele înghețate au sfidat Vortexul Polar

Doi surferi temerari au înfruntat Vortexul Polar care a paralizat America la sfârșitul lunii ianuarie. Imaginile cu pletele și bărbile lor înghețate au făcut înconjurul lumii.
Doi surferi curajoși și foarte îndârjiți n-au vrut să lase temperaturile minime record care au înghețat regiunile din centrul și nord-estul Statelor Unite să-i împiedice să-și practice sportul preferat. În urmă cu două săptămâni, ei "au ieșit la joacă" pe Lacul Superior din Michigan, iar fotografiile cu bărbile, pletele și sprâncenele acoperite de gheața groasă i-au făcut celebri în toată lumea.

Scenele incredibile, surprinse de fotograful de natură Devon Hains, îi arată pe Allen Finau și Daniel Schetter ținând în mâini tridentul lui Poseidon, în timp ce fac surfing pe valurile reci.
Heins și-a fotografiat în două rânduri prietenii - mai întâi duminică, 27 ianuarie, apoi miercuri, 30 ianuarie, când temperaturile au scăzut la -30 de grade Celsius, dar acum s-au răspândit pe interne.

Fotograful a spus pentru M Live că ambii protagoniști din imaginile sale sunt cunoscuți pentru că fac surfing la temperaturi scăzute. "Unele dintre cele mai bune valuri de pe Lacul Superior vin odată cu zăpada și gheața iernii. Așa că după ce au încercat să prindă niște valuri duminica, dar au avut probleme cu gheața care s-a format pe plăcile de surfing, au decis să-și scoată trindurile și am făcut niște cadre cu valurile", a spus Hains. "Cred că toți surferii de pe Lacul Superior au un anumit element al personalității pe care mulți oameni l-ar considera nebunie...
îi face niște personaje excelente pentru camera foto"
, a adăugat Devon Hains.

Finau și Schetter au explicat că tridentul îi ajută să-și facă loc mai ușor prin lacul înghețat. Însă Hains nu le recomandă și altora să-i imite - costumele speciale, concepute pentru temperaturi foarte reduse abia au făcut față frigului adus de Vortexul Polar.

În timp ce Finau și Schetter făceau pe Poseidon prin valurile reci, Hains dârdâia de frig pe mal. El "s-a blindat" o mască, o căciulă și colanți termici pe sub blugii și pantalonii de schi.
Echipat și cu o bluză de corp, o geacă groasă și mănuși, fotograful a încercat să-și facă treaba cât mai bine în condițiile extreme pe care le-a înfruntat. Dar a meritat: imaginile extraordinare pe care le-a publicat pe Instagram și pe Facebook fac senzație în toată lumea.

Schetter postează des pe Facebook imagini dramatice din escapadele sale sportive și se decrie drept un surfer avid și pasionat de grădinărit. La rândul lui, Finau a mai apărut în câteva ședințe foto cu tematică sportivă, atrăgând atenția cu coafura afro și barba lungă.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod