Metropolis.ro te intampina cu basme pentru copilul tau

Se spune ca bebelusul nenascut poate recunoaste vocea mamei, desi ceea ce aude el ii ramane inca neclar. De aceea, mamele au intotdeauna grija sa le rosteasca fel si fel de cuvinte dulci sau chiar lucruri serioase atunci cand micutii sunt de neinteles.

Poate ca multi dintre noi nu mai tinem minte toate povestile pe care ni le citeau mamele noastre in copilarie insa ne aducem cu siguranta aminte cum ascultam cu sufletul la gura ce s-a mai intamplat cu eroii favoriti si ce pozne au mai facut animalutele noastre preferate.
Clasica poveste Alba-ca- Zapada si cei sapte pitici ramane de referinta, ca si Cenusareasa sau Frumoasa adormita. Sunt povesti pe care le vom citi si copiilor nostri iar peisajul cartilor pentru copii se largeste tot mai mult.

Puteti cumpara cu usurinta carti pentru copiii vostri de pe librariile on-line precum Metropolis.ro pentru ca oferta este diversificata. De la Aladin, Mica Sirena, Bambi, 101 dalmatieni si bogatele serii de mare succes Shrek si Witch pana la seriile Harry Potter si Cronicile din Narnia atat de apreciate de copii.


De 1 Iunie stim ca vrei ce e mai bun si mai frumos pentru copilul tau, de aceea Metropolis.ro te intampina cu cele mai frumose povesti. Lasa-te cuprinsa de magia povestilor si zambeste alaturi de el.

1. Povestile fratilor Grimm

Aceste povesti sunt ascultate si cautate de copiii din toata lumea, deoarece dupa tensiunea provocata de spaima intamplarii, urmeaza destinderea, bucuria ca raul este infrant. Sunt povesti cu paduri intunecare, cu printi si printese, povesti in care binele iese intotdeauna invigator.
Pret: 54.95 RON

2. Minunatele povesti ale copilariei

Aceasta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod