Mai puțin înseamnă mai mult: Cele mai frumoase imagini alb-negru

Concursul foto Black and White Minimalist Photography Prize 2020 a desemnat cele mai reușite imagini realizate în acest stil.
O fotografie impresionantă nu trebuie să fie neapărat color: imaginile alb-negru au o frumusețe specială. Dovadă stau instantaneele premiate în cadrul concursului Black and White Minimalist Photography Prize 2020, organizat de revista B & W Minimalism Magazine.

Juriul a selectat cele mai bune imagini din cele 1.470 de lucrări înscrise, declarându-l câștigător pe fotograful britanic Tim Nevell, autorul unei imagini splendide, realizată cu drona, deasupra unei șosele izolate din Islanda.
El a primit premiul de 1.000 de dolari.

Printre fotografiile care i-au impresionat pe membrii juriului se mai numără una care surprinde o pistă de snowboard din Japonia, o imagine cu un copac izolat din nordul Californiei și una cu doi cicliști, realizată în Canyon Beach, Oregon, Statele Unite.

Milad Safabakhsh, fondator și editor-șef al revistei, a declarat că imaginea care a obținut premiul și finalistele au fost făcute de fotografi care pot fi considerați "cei mai buni fotografi contemporani de imagini minimaliste alb-negru de pe planetă".
Nu e nicio exagerare: instantaneele publicate de revista B&W sunt foarte expresive.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod