LOST: Naufragiatii - Incepe sezonul 2 numai la AXN!

Dupa ce a starnit numeroase intrebari si controverse, serialul premiat in 2005 cu Emmy pentru Cel mai bun serial dramatic, se intoarce din 22 ianuarie la AXN cu un al doilea sezon plin de mister si aventura - un sezon care va scoate la iveala ce este mai bun, dar si ce este mai rau din naufragiatii ramasi.

In acest al doilea sezon din LOST: Naufragiatii lui Jack ii va spori neincrederea fata de Locke pe masura ce-si va pune intrebari despre motivele pentru care acesta doreste sa pastreze secretul buncarului misterios. Veti afla ce s-a intamplat cu Sawyer, Michael si Jin, dupa ce pluta pe care si-au construit-o a fost distrusa de catre "Ceilalti"- care l-au rapit pe Walt, la sfrasitul primului sezon.
Sun va reusi sa devina mai independenta si mai autonoma dupa plecarea sotului ei, dar se va intreba in permanenta daca acesta este inca in viata. Veti afla mai multe despre povestea lui Kate de pe vremea cand era urmarita. Charlie se va apropia si mai tare de Claire si de copilul ei, Aaron, dar drogurile pe care le-a gasit pe insula ar putea sa-l ispiteasca spre o viata de dependenta. Numerele blestemate care i-au dat peste cap viata lui Hurley inainte de accident vor continua sa-l obsedeze pe masura ce el va incerca sa le descopere sensul. Shannon va hotari ce inseamna Sayid pentru ea, dar nu va putea sa treaca peste moartea fratelui ei, Boone si va incepe sa aiba viziuni cu cei 4 naufragiati plecati pe ocean in cautarea salvarii.


Dar va asteapta multe alte lucruri de descoperit. Veti afla ca sunt mai multi supravietuitori ai zborului # 815: Ana Lucia (Michelle Rodriguez - "S.W.A.T.","Girlfight", "The Fast and the Furious") - femeia misterioasa pe care a intalnit-o Jack in barul aeroportului din Sydney. In distributia noului sezon il veti remarca pe Adewale Akinnoye-Agbaje ("Oz - Inchisoarea Federala") a carui poveste va fi unul dintre secretele care vi se vor dezvalui pe parcursul serialului.

Admiratorii Monicai Barladeanu au motive serioase de mandrie: in acest al doilea sezon, indragita vedeta va aparea in episodul 11 (episodul 36 al intregului serial).

Surpiza pentru LOST 2: Naufragiatii este ca supravietuitorii nu sunt singuri pe insula

Fragment din interviul cu producatorul J.J.
Abrams:

Poate ca monstrul a fost cel mai putin interesant lucru din serial. Pana la urma, indiferent de ce explicatie complexa gasesti, monstrul ramane chestia aia din jungla care ucide oameni. In cele din urma, o sa-ti aratam ceva, tu o sa-l vezi si enigma va fi rezolvata. Dar buncarul este un mister in toata regula. Chiar daca am patrunde inauntru si am vedea ce se afla acolo si am trece prin tot felul de intamplari, tot nu am cunoaste istoria buncarului, cine l-a contruit si cu ce scop. Mai sunt si alte buncare pe insula? Au vreo legatura unele cu alte? / Comunica unele cu altele? Aceasta este diferenta intre filmele de pe marele ecran si TV - la televizor actiunea poate continua la nesfarsit, in timp ce filmele au un final.


Ceva foarte interesat legat de LOST este faptul ca oamenii care se uita la serial si ii dau o conotatie supranaturala pot spune ca insula este foarte ciudata, iar cei care vor sa ia lucrurile ca atare, nici nu se gandesc la fenomene supranaturale. Ca atunci cand Jack, care nu dormise de trei zile, are vedenii cu tatal sau care murise. Jack este foarte stresat si cu un sentiment de vina pronuntat, iar nimeni altcineva nu il vede pe tatal sau. Dar cum explici apoi faptul ca luandu-se dupa fantoma, Jack chiar a gasit sicriul si
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod